- 15 Şubat 2013
- 24.328
- 91.351
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.981
Yazık kız evlensin onlar. Dizide olmuyorsa dışarda evlensinler napayım yaniSöylemem tabisi Kimleeeer kimlerle beraber, nereedeeen nereyee diyeceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazık kız evlensin onlar. Dizide olmuyorsa dışarda evlensinler napayım yaniSöylemem tabisi Kimleeeer kimlerle beraber, nereedeeen nereyee diyeceksin
Valla mı, ben denk gelmedim 4-5 videoya baktım. Bayağı güzel şeyler anlatıyor. Bir video daha bırakayım beğendiklerimden. Burda daha çok doktorun videosunu yorumluyor. İzleyin siz de seversiniz
Yapınca söylicem aşkımOluyo mu kız bu
Hemen yap bekleme yap hfhxhYapınca söylicem aşkım
İpucu vereyim Doktorun kitabının ismi o, 30 günde 10 yıl. Orada bahsedilen gençleşme yaşın gençleşmesi değil, metabolizma yaşının gençleşmesinden bahsediyor.Hemen yap bekleme yap hfhxh
Ay ben de estetik efekt sandım jdjdjdhdİpucu vereyim Doktorun kitabının ismi o, 30 günde 10 yıl. Orada bahsedilen gençleşme yaşın gençleşmesi değil, metabolizma yaşının gençleşmesinden bahsediyor.
Valla mı, ben denk gelmedim 4-5 videoya baktım. Bayağı güzel şeyler anlatıyor. Bir video daha bırakayım beğendiklerimden. Burda daha çok doktorun videosunu yorumluyor. İzleyin siz de seversiniz
16 saat yapmaya çalış açlığı çok güzel gidiyorkahvaltıyı 10da yapmıştim 12 saat açlık oldu akşam 7 de kapatmıştım üç kaşık pilavla bugünde baya az oldu diye ağzıma şimdi saat 1de 3ceviz attım yeşil çay da içeceğim şimdi
Yapıcam aşkım, yanlış bildiğimiz çok şeyler olduğunu farkettim. Öğrendikçe paylaşıcam buradan, diyet olarak değil de sağlıklı beslenme tarafından bakıyorum ben biraz. Bir tane de diyetisyen izledim, diyet yaptıkça vücudun diyete direndiğinden bahsediyordu. Sürekli diyet yapamayız, dirensek bile çok sıkılırız O yüzden verileni geri almamak, beslenmede yaptığım yanlışları düzeltip o şekilde devam etmek istiyorum.Hemen yap bekleme yap hfhxh
Videoda ingilizce terim kullaniyo ya hani azicik yanlış anlaşılmaya musaitiki şaka edelim dedik kimse de anlamadiNası anlayalım lan gdhdg
Estetik efekt olacak işte aşkım, yediğimizi yakıcaz metabolizmamız gençleşinceAy ben de estetik efekt sandım jdjdjdhd
yok anonim demiyodur Skinny fat diyordu ya bende ondan dedim anlamadiniz ben sizi daha uyanik sanardimneyse iğrenç şakaydi tmmAhahaha ay anonim mi diyordu videoda. Ben de çocuğa diyorsun sandım Hatlar karıştı sorry
Kız araya kızılcık şerbeti de girince düşmedi jeton Güzelim espriyi yemişiz ciddenyok anonim demiyodur Skinny fat diyordu ya bende ondan dedim anlamadiniz ben sizi daha uyanik sanardimneyse iğrenç şakaydi tmm
Olsunönümüzde ki şakalara bakıcaz artıkKız araya kızılcık şerbeti de girince düşmedi jeton Güzelim espriyi yemişiz cidden
Bene de öğret bebeyimYapıcam aşkım, yanlış bildiğimiz çok şeyler olduğunu farkettim. Öğrendikçe paylaşıcam buradan, diyet olarak değil de sağlıklı beslenme tarafından bakıyorum ben biraz. Bir tane de diyetisyen izledim, diyet yaptıkça vücudun diyete direndiğinden bahsediyordu. Sürekli diyet yapamayız, dirensek bile çok sıkılırız O yüzden verileni geri almamak, beslenmede yaptığım yanlışları düzeltip o şekilde devam etmek istiyorum.