- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.881
Maalesef öyle hatta dün gece tartıldım bı kilo fazla çıktı halbuki yemiyomAdet döneminde insan allak bullak oluyo ,vücut şiş oluyo iştah açılıyo çikolata tatlı falan çekiyo insanın canı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef öyle hatta dün gece tartıldım bı kilo fazla çıktı halbuki yemiyomAdet döneminde insan allak bullak oluyo ,vücut şiş oluyo iştah açılıyo çikolata tatlı falan çekiyo insanın canı
Günaydın afiyet olsun valla ben o kadar usengecim ki kendime bı sey hazırlamaya
Bunda bir sey yok ki bi yumurta hasladım o da tok tutuyor diyeGünaydın afiyet olsun valla ben o kadar usengecim ki kendime bı sey hazırlamaya
Çok dogru diyorDiyetisyenim yemezsen icinde kalır daha sonra daha fazla yemek istersin o yüzden canın cekince az da olsa ye diyordu
Valla şimdi oğluma güzel bı kahvaltı hazirlicam ben de yeşil çay falan içerim heraldeBunda bir sey yok ki bi yumurta hasladım o da tok tutuyor diye
Afiyet bal olsunValla şimdi oğluma güzel bı kahvaltı hazirlicam ben de yeşil çay falan içerim heralde
Teşekkür ederim gel beraber olsunAfiyet bal olsun
Bol ödem attırıcı çaylardan iç canım anında iner şişliğinMaalesef öyle hatta dün gece tartıldım bı kilo fazla çıktı halbuki yemiyom
Gözüm dönmüşO nasıl barbekü 1 kilo aldırıyor, herkesin tabağını sen mi yedin
benim için paytak salata yap bi demayonezli salata pilav tavuk cuce pasta söyle soyle napaaam.Neyse her gun 10 bin adim atarim spor yaparim
Zaten salata dedigim o paytaxt salati dayanamam hocam dayanamambenim için paytak salata yap bi de
Çay koy haber ver ben yerim onuZaten salata dedigim o paytaxt salati dayanamam hocam dayanamam
Gel gel senin sevdigin yemekler hep zatenÇay koy haber ver ben yerim onu
Pankekli bir kahvaltı. Veletler yesin diye yapıyorum, mecbur ben de oturup yiyorum.Ne yedin çabuk söyle
Kız bu sabah tartıldım 3 kiloya yakın vermişim sadece akşam yemeğini kestim sen de öyle yapPankekli bir kahvaltı. Veletler yesin diye yapıyorum, mecbur ben de oturup yiyorum.
Akşam yemeğini yemezsem sabaha nasıl çıkarım ki skdkdkd bu arada akşama doğum gününe davetliyiz.Kız bu sabah tartıldım 3 kiloya yakın vermişim sadece akşam yemeğini kestim sen de öyle yap
hep gezmelerdesinAkşam yemeğini yemezsem sabaha nasıl çıkarım ki skdkdkd bu arada akşama doğum gününe davetliyiz.
hep gezmelerdesin