- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.841
İyi eğlenceler canım. Sağlıklı ömrü olsun babanın daBen doğum günüye gidiyore hep siz şenliklere pikniklere gidicek degildiniz ya hadi kalın sağlıcakla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi eğlenceler canım. Sağlıklı ömrü olsun babanın daBen doğum günüye gidiyore hep siz şenliklere pikniklere gidicek degildiniz ya hadi kalın sağlıcakla.
Sağol canım aminnİyi eğlenceler canım. Sağlıklı ömrü olsun babanın da
Doğancı, Dağyenice, Kayapa??Bizim buralarda bir baraj gölü
Hiçbiri değil İnegöl'de küçücük bir baraj burasıDoğancı, Dağyenice, Kayapa??
Hmmm oraları bilmem.Hiçbiri değil İnegöl'de küçücük bir baraj burası
Bilinecek pek özelliği yok zaten. Elimizdekiyle idare ediyoruz işteHmmm oraları bilmem.
Naptın 20 cmlik pasta tabağıyla mı yedin sen ne kadar doz kaçırmış olabilirsinBugun pilav üstü kuru yedim dozunu kaçırmış olabilirim
Beybi 2 tabak yedim öyle diyim yanında 4-5 dilim tam buğday sumaklı soğana bandıra bandıra yanıma kimse yaklasamaz öyle diyimNaptın 20 cmlik pasta tabağıyla mı yedin sen ne kadar doz kaçırmış olabilirsin
Evet hayvan gibi yemişsin gerçekten. Ben de dün yedim öyle. Artık detoks vakti ahsjsjsjBeybi 2 tabak yedim öyle diyim yanında 4-5 dilim tam buğday sumaklı soğana bandıra bandıra yanıma kimse yaklasamaz öyle diyim
Öyle oldu gerçekten ben de baslayacagım yarın ama salı gün varmıs tüm işi bozuyorEvet hayvan gibi yemişsin gerçekten. Ben de dün yedim öyle. Artık detoks vakti ahsjsjsj
Ocağımıza incir ağacı dikiyor bu günler.Öyle oldu gerçekten ben de baslayacagım yarın ama salı gün varmıs tüm işi bozuyor
Hic sorma gitcegim ev de güzel yemekler yapılıyor nasıl olacak bilmiyoreOcağımıza incir ağacı dikiyor bu günler.
Bende öyle umut ediyorum ve bugün iki parça çiğköfte yedim çorba içtim 3 lt su içtim ve şans meselesi bı hafta bitti tekrar adet oldumAmin inşallah canım zayıflayınca insan kuş gibi hafif oluyor valla her giydiği yakışıyor
Tamam canım teşekkür ederim bilgilendirdi gün içinCanım suyu tek seferde içme faydasından çok zararı olur , suyu vakitlere bölerek iç
Aa bende evettBugun pilav üstü kuru yedim dozunu kaçırmış olabilirim