- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.356
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.541
Saydım ben şahsen sen devamke bxjxjxjKızlar beni vermis sayıyor muyuz shsjjx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saydım ben şahsen sen devamke bxjxjxjKızlar beni vermis sayıyor muyuz shsjjx
Aro ya dün bir de tokken tartıldım 58.2 cıktım keske cekseydim dedim sabah aç karna çekerim esim sofraya oturunca yemis bulundumSaydım ben şahsen sen devamke bxjxjxj
Yedigin halde geçen hafta ki tartindan 100gram daha az yani cezasizsin Bllossom kıl payıSaydım ben şahsen sen devamke bxjxjxj
Tamam valla yeter ben zaten dikkat ediyorum bshdhdhdMuhittin tamam mı devam mı la?
Kız ne dicem mazeret dönemi kesin 1 kilo mu oluyor şişlik ozaman ben de bu hafta 60,35 dim haftaya 59 mu çıkıcaamm ahahahahahah kafamda deli sorularSaydım ben şahsen sen devamke bxjxjxj
Dün baya tribe girmistim veremiyorum diye demek ki az da olsa gidiyormus bunada sükürYedigin halde geçen hafta ki tartindan 100gram daha az yani cezasizsin Bllossom kıl payı
beni tabloya yazmamışşsın ama gelip gidip bakıyorumSaydım ben şahsen sen devamke bxjxjxj
Yok veriyosun ama tok karına fazla gösteriyor işte tartilar hepimizdeDün baya tribe girmistim veremiyorum diye demek ki az da olsa gidiyormus bunada sükür
Neyse haftaya insallahYok veriyosun ama tok karına fazla gösteriyor işte tartilar hepimizde
Ben yeni katıldım iki gün falan oluyorSenin gecen hafta ki tartinin rakami neden yok tabloda
Teşekkür ederimBaşınız sağ olsun
Teşekkür ederim inşallah gidecekBaşınız sağ olsun kilo fazlanız olsun önemli değil yavaş yavaş gider merak etmeyin
Tamam canım kusura bakma yanlış anladım heraldeSeni demedim canım accessdenied söylüyordum
Abla sen sonsuzluğu hedefliyorsun heraldeGünaydın hamburgerleri börekleri baklavaları götürürken zayıflayan irade abideleri
accessdenied
Eki Görüntüle 3444328
En az yarım kilo vermezsen gel beni bulKız ne dicem mazeret dönemi kesin 1 kilo mu oluyor şişlik ozaman ben de bu hafta 60,35 dim haftaya 59 mu çıkıcaamm ahahahahahah kafamda deli sorular
ahahahaha kuzuu yaa tamam bulcem senii beni tabloya eklememişinn bide :)))En az yarım kilo vermezsen gel beni bul
Ben blossoma yazmadım mı onu nolyo labeni tabloya yazmamışşsın ama gelip gidip bakıyorum
Teşekkür ederim inşallah zayıf biri olmak için dayaniyorum diyetteyim diye ha bire karşıma yemek videoları çıkıyorBaşınız sağolsunHep beraber vericez kilolari inşallah