- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.364
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.501
Günaydınn kuzularrr
Birazdan geliyoruuum
Birazdan geliyoruuum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yok canım sürekli sürekli test yapamamHamilelik zaten tek bir ilişkiyle oluyor şu an olmuşta ola bilir ben adetime 10gun kala bir kez ilişkiyle hamile kaldım döngüm uzun.Ben senden daha çok merak ediyorum yani şu an insan bir merak eder yav
Sürtünenler bile yüz kez test yapiyor imkansiz olsa bile.
Her şeyden az az yersen o kadarda kilonda abarti fark olmaz aslinda.Benim canim bir şey isterse küçük parça alıyorum sonra bir anda canım çok çekerse kendimi tutamam diye.Arkadaşlarla buluşmalarımız hep yemek üzerine. Gitmesem ölürüm sıkıntıdan. Zaten onlar da zorla götürürler. Gitsem illa ki yiyorum. Az yemeye çalışıyorum ben de napayım
Ben iki kez yaptim ilkinde silik çıktı sonra net kırmızıyi gördüm sürekli yapanlar sürtünüp kafayı yiyenler doktora bile inanmayan testemi inanirAy yok canım sürekli sürekli test yapamam
işyerindeki otomatikten bilgisayardan giriyorum.. telefondan gircem ama şifremi de unuttumÇarşambaları düzenli tartı istiyoruz çarşamba sabah tartı atarsanız ve devamlılık gösterecekseniz alırız tabii ki sizi de
Mune ablaya yazarsan şifreni degiştirmekte sana yardımcı olacaklar sonra artik telefonundan girş yapa bilirsinişyerindeki otomatikten bilgisayardan giriyorum.. telefondan gircem ama şifremi de unuttum
kilom :80,5
biri telefon no verse göndersem...
teşekkür ederim:)Mune ablaya yazarsan şifreni degiştirmekte sana yardımcı olacaklar sonra artik telefonundan girş yapa bilirsin
Orası öyle. İlk zamanlar bende öyleydim. Şuan bi test yaparım çıkmazsa daha 10 gün yapmamBen iki kez yaptim ilkinde silik çıktı sonra net kırmızıyi gördüm sürekli yapanlar sürtünüp kafayı yiyenler doktora bile inanmayan testemi inanir
Sana yetişmeme son 3kilo
Bu hafta verdin mi laSana yetişmeme son 3kilo
Geçen hafta 67.700 bu gün 66.900Bu hafta verdin mi la
Hay maasallah ben 2 hafta da 1 kg verdimGeçen hafta 67.700 bu gün 66.900
Sen istedigini yiyorsun ama ben normal yemek yiyorum ama cips çikolata falan yok canım çekince minik parça agzima atiyorum o kadar işteHay maasallah ben 2 hafta da 1 kg verdim
Afiyet bal seker olsunSen ispiyonlamadan kendi kendimi ifşa ettim. Bllossom
Yaza yaza geliyorum bebeyimaccessdenied nerdesın kız tartilar erken geldi sen yoksun
Milli iradeSen istedigini yiyorsun ama ben normal yemek yiyorum ama cips çikolata falan yok canım çekince minik parça agzima atiyorum o kadar işte