- 17 Ağustos 2023
- 7.203
- 19.355
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.581
Spor sağlıklı daha hızlı kilo vermeni saglar yürüyüşte yapa bilirsinEkmeği bırakabilirim ama spor yapmaya çok üşeniyorum yeşil çaya baslicam bide bol su
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spor sağlıklı daha hızlı kilo vermeni saglar yürüyüşte yapa bilirsinEkmeği bırakabilirim ama spor yapmaya çok üşeniyorum yeşil çaya baslicam bide bol su
DenicemSpor sağlıklı daha hızlı kilo vermeni saglar yürüyüşte yapa bilirsin
Olsun aşkım bu hafta telafi edersin hiç üzülme zaten herkeşler yedi baryam diyerektenBu hafta maalesef hiç uygulayamadım şekerli gıda ve ekmek tüketmek zorunda kaldımve sıfır hareket. Hava kötü deniz kirli yüzmeye de gidemedim
Sen benden uzun olup benden 4 kilo zayıfsın
Ben de kola içtim of. Az da değil. Normalde senede birkaç defa anca içerim. Sinirimi bozdular, yanımda pıst diye açtılar soğuk kolaları, lok lok döktüler bardağa. Ne yapsaydım yani!?Bu hafta maalesef hiç uygulayamadım şekerli gıda ve ekmek tüketmek zorunda kaldımve sıfır hareket. Hava kötü deniz kirli yüzmeye de gidemedim
Başın sağ olsun herşey gönlünce olsunSelam kizlar benim kilom hepiniz den daha fazla çünkü yeni doğum yaptım bebeğimi kaybettim o yüzden kendimi yeni yeni toparliyorum şuan 81.8 hatta ben geçen hafta falan ölçmustum 85 çıkmıştı şaşırdım bide uzun bı sure adet görmemiştim bu ay ilaçlar sayesinde rahatladım biraz böyle devammmm
Ay 54 kilo muymuş?! Ben de yalnız olmadığını bilsin diye teselli ediyorum kendimce yazıklağr olsun.Sen benden uzun olup benden 4 kilo zayıfsın
Öyle bir anlattın ki şimdi kola sipariş edicem en son 262 sene önce içmiştimBen de kola içtim of. Az da değil. Normalde senede birkaç defa anca içerim. Sinirimi bozdular, yanımda pıst diye açtılar soğuk kolaları, lok lok döktüler bardağa. Ne yapsaydım yani!?
Kahkaha attım laAy 54 kilo muymuş?! Ben de yalnız olmadığını bilsin diye teselli ediyorum kendimce yazıklağr olsun.
Ya şu meredi yanımda içmeseler, eşim eve almasa asla aklıma gelmez ama bi başlasam gerisi de geliyor. Asla tadında bırakamıyorum. İçinde ne var o kör olasıcanın bağımlılık yapıyor.Öyle bir anlattın ki şimdi kola sipariş edicem en son 262 sene önce içmiştim
Limonla bız koy içine çogzel oluyoYa şu meredi yanımda içmeseler, eşim eve almasa asla aklıma gelmez ama bi başlasam gerisi de geliyor. Asla tadında bırakamıyorum. İçinde ne var o kör olasıcanın bağımlılık yapıyor.
Ben kola sevmiyorum ama ağzını sürünce insan tek başına 2 litre rahat içer anlıyor demek istediğiniYa şu meredi yanımda içmeseler, eşim eve almasa asla aklıma gelmez ama bi başlasam gerisi de geliyor. Asla tadında bırakamıyorum. İçinde ne var o kör olasıcanın bağımlılık yapıyor.
Limon: BEN NE ALAKALimonla bız koy içine çogzel oluyo
Limon olsam gelip yüzüne tükürmüştüm şimdi bütün o şap şekerini alıyo limon bi kereLimon: BEN NE ALAKA
Şekerini alacaksa niye kola içiyonuz kiLimon olsam gelip yüzüne tükürmüştüm şimdi bütün o şap şekerini alıyo limon bi kere
zevksiz midir nedir ndndnd
İnceltiyoruz tadını bitter Sweet yapıyoruz, siz colanın ruhunu anlayamıyorsunuz bence henüz o olgunlukta değilsinizŞekerini alacaksa niye kola içiyonuz ki
Ben içmiyom zaten abla ben zift gibi kahve ve su içiyorum sadeceİnceltiyoruz tadını bitter Sweet yapıyoruz, siz colanın ruhunu anlayamıyorsunuz bence henüz o olgunlukta değilsiniz