- 17 Ağustos 2023
- 7.203
- 19.355
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.521
Çokta müthiş iradeli sayilmam aslindasporda yapsam daha süper hızlı kilo gide bilirdiMilli irade
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çokta müthiş iradeli sayilmam aslindasporda yapsam daha süper hızlı kilo gide bilirdiMilli irade
Bir anda boşaldığı gibi depo dolmuş işte yenidenTuvalete gitmeden 58.10 dün gittim geldim 20 çıktı gerizekalının tartısı
Ha bi de regl oldum sabah kesin 1 kiloya yakın ödemim vardır neyse hemen tartılcam şimdiKızlar 15 dkya tartılıp atıyorum bu haftam rezalet geçti kesin almışımdır
Aman benim de geçen hafta öyleydi bu hafta 1 kilo vermiş gibi oldu ödem gidince boşverHa bi de regl oldum sabah kesin 1 kiloya yakın ödemim vardır neyse hemen tartılcam şimdi
Senin gecen hafta ki tartinin rakami neden yok tablodaAman benim de geçen hafta öyleydi bu hafta 1 kilo vermiş gibi oldu ödem gidince boşver
Başın sağolsun canımSelam kizlar benim kilom hepiniz den daha fazla çünkü yeni doğum yaptım bebeğimi kaybettim o yüzden kendimi yeni yeni toparliyorum şuan 81.8 hatta ben geçen hafta falan ölçmustum 85 çıkmıştı şaşırdım bide uzun bı sure adet görmemiştim bu ay ilaçlar sayesinde rahatladım biraz böyle devammmm
Yazdım şimdi silinmişSenin gecen hafta ki tartinin rakami neden yok tabloda
Başınız sağolsunHep beraber vericez kilolari inşallahSelam kizlar benim kilom hepiniz den daha fazla çünkü yeni doğum yaptım bebeğimi kaybettim o yüzden kendimi yeni yeni toparliyorum şuan 81.8 hatta ben geçen hafta falan ölçmustum 85 çıkmıştı şaşırdım bide uzun bı sure adet görmemiştim bu ay ilaçlar sayesinde rahatladım biraz böyle devammmm
accessdenied evet felaket durumdayım hüüüüğ beni cezalayın ya hale bakHa bi de regl oldum sabah kesin 1 kiloya yakın ödemim vardır neyse hemen tartılcam şimdi
Kız bayram haftasından çıktık normal olmaccessdenied evet felaket durumdayım hüüüüğ beni cezalayın ya hale bak
Başınız sağ olsunSelam kizlar benim kilom hepiniz den daha fazla çünkü yeni doğum yaptım bebeğimi kaybettim o yüzden kendimi yeni yeni toparliyorum şuan 81.8 hatta ben geçen hafta falan ölçmustum 85 çıkmıştı şaşırdım bide uzun bı sure adet görmemiştim bu ay ilaçlar sayesinde rahatladım biraz böyle devammmm
10bin adımda sana üçüncü cezalimiz.Tamamlayinca resim atarsin.accessdenied evet felaket durumdayım hüüüüğ beni cezalayın ya hale bak
Başınız sağ olsun kilo fazlanız olsun önemli değil yavaş yavaş gider merak etmeyinSelam kizlar benim kilom hepiniz den daha fazla çünkü yeni doğum yaptım bebeğimi kaybettim o yüzden kendimi yeni yeni toparliyorum şuan 81.8 hatta ben geçen hafta falan ölçmustum 85 çıkmıştı şaşırdım bide uzun bı sure adet görmemiştim bu ay ilaçlar sayesinde rahatladım biraz böyle devammmm
Tamam hemen saatimi şarja takıyorum10bin adımda sana üçüncü cezalimiz.Tamamlayinca resim atarsin.