- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.370
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.361
Ettik hacı dooru diyongYeterli zayiflayayim herkesi örnek alırım diyorum bak Bllossom sürekli darliyorum biseyler soruyorum zayıflamaya yemin etmedik mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ettik hacı dooru diyongYeterli zayiflayayim herkesi örnek alırım diyorum bak Bllossom sürekli darliyorum biseyler soruyorum zayıflamaya yemin etmedik mi
Tabiki hemen sabah tarçınlı kahve ile güne başlıyorum bu arada ben gebelik düşünüyorum onu da soylim artık tutarsa olur olmazsa da Allah büyükÇarşamba tartı günümüz sabah aç karnına at tartıyı kocana inat gel başla
Olsun ya 24 ün yanında 7 kalmıs cok değil :)Hamile kalmadan evvel 60 kiloydum, 84 kilo ile doğuma girdim. Şuvan kaçım bilmem. 67’yimdir. Yani 7 kilo fazlam var.
Tutar olumlu düşün olumlu olsunTabiki hemen sabah tarçınlı kahve ile güne başlıyorum bu arada ben gebelik düşünüyorum onu da soylim artık tutarsa olur olmazsa da Allah büyük
İnşallah yalnız yediğimiz her şeyi yazıyor muyuz yada resim mı atıyoruzTutar olumlu düşün olumlu olsun
Valla yazan var resim atan var. Haftada bir gelip tartı atan var herkes kafasına göre burdaİnşallah yalnız yediğimiz her şeyi yazıyor muyuz yada resim mı atıyoruz
Haftada bı tartı atım yeterli olur bence sikmayayim kimseyiValla yazan var resim atan var. Haftada bir gelip tartı atan var herkes kafasına göre burda
Yoo koymak istiyorsan koy resim hergün düzenli yazanlar var. Biz seviyoruz yazanlarıHaftada bı tartı atım yeterli olur bence sikmayayim kimseyi
Ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi…Listem böyle olmadı 1 hafta böyle dene. Bu listeye göre hafta 1-1.5 kg gidiyor
Ben şahidim çikiletasız sade Türk kahvesi içiyordu sabahEvime geldim ve tartıldım. 66.7 çıktım. YESSSSSS iki gündür dikkat ediyorum, bayramı telafi etmişim resmen.
Sade olduğu ne belliBen şahidim çikiletasız sade Türk kahvesi içiyordu sabah
Kız gayet doyuyorsjn amaÖlüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi…
Vallahi ayakta alkıslıyorum demek ki dikkat etsen baya hemencecik verirsinEvime geldim ve tartıldım. 66.7 çıktım. YESSSSSS iki gündür dikkat ediyorum, bayramı telafi etmişim resmen.
Ben de sahidimBen şahidim çikiletasız sade Türk kahvesi içiyordu sabah
Hiç beklemiyordum bu soruyu ama yanında ne yiyon yazdım çukulatsıs içtim didiSade olduğu ne belli
Sadeydi beSade olduğu ne belli