- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.406
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.321
Tamam sen pozitif listedesinnn boşverrr onlar kendi seçti o tarafı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam sen pozitif listedesinnn boşverrr onlar kendi seçti o tarafı
Ay İzmire gelip makarna mı yiycen deniz börülcesi rakı balık meze yaparukO zaman ben İzmir’e gelince makarna ısmarlamaya söz verirsen barışırım şiimdiden
Evet, evet ben de onu dedim. Kastettim. Ben de mükemmelim. Beni de sevin.Jane de benim demek istediğimi kastetti aslında
Tamam öğlen makarna yeriz ben hemen acıkırım zatenAy İzmire gelip makarna mı yiycen deniz börülcesi rakı balık meze yaparuk
Tamam bebekimTamam öğlen makarna yeriz ben hemen acıkırım zaten
Seni sevmemek mümkün mü acabaEvet, evet ben de onu dedim. Kastettim. Ben de mükemmelim. Beni de sevin.
Sen çok kötü davrandın makarnaya dedin ki ıyyy ivenç onu yiceme yeni dökülmüş zift yerim daha iyi dedinEvet, evet ben de onu dedim. Kastettim. Ben de mükemmelim. Beni de sevin.
Biraz uydurmadın mı acaba bdbdbd zift falan bxbxbSen çok kötü davrandın makarnaya dedin ki ıyyy ivenç onu yiceme yeni dökülmüş zift yerim daha iyi dedin
Yaaaa Seni deeeeSeni sevmemek mümkün mü acaba
Zift demeyelim de oyun hamuru falanSen çok kötü davrandın makarnaya dedin ki ıyyy ivenç onu yiceme yeni dökülmüş zift yerim daha iyi dedin
Bence onu demek istedi ben hemen anladım sen ne anladıysan yanlış anlamışsındır benceBiraz uydurmadın mı acaba bdbdbd zift falan bxbxb
Baaaak ne düyooo gördün müüü hem ivenç hem kanserojen hem zift hem bebeler yemez onu dediYaaaa Seni deeee
Zift demeyelim de oyun hamuru falan
Yoook kız benim bebeler makarnayı çok seviyor, sen de bebek birisi olduğun için seviyorsun benceBaaaak ne düyooo gördün müüü hem ivenç hem kanserojen hem zift hem bebeler yemez onu dedi
Zaten ben çocuklarınızla daha iyi anlaşacağıma eminimYoook kız benim bebeler makarnayı çok seviyor, sen de bebek birisi olduğun için seviyorsun bence
Ben makarna yedim listeye almazlar beni mükemmel güleserlerKizceler ben de guleserden sonra en mükemmeli benim taammi 45dk Leslie yapıp geldimm benden sonraki üçüncü mikemmel kim acebee
akşamda yarın saat bisiklet bindiydimm
Kızım da çok tutkulu yer makarnayıZaten ben çocuklarınızla daha iyi anlaşacağıma eminim
Ruh ikizim çünkü makarna böyle yeniiiirKızım da çok tutkulu yer makarnayı
O da akrep, tutkulu bir kişilik Seni tanısa makarna partisi teklif ederdi kesinRuh ikizim çünkü makarna böyle yeniiiir
Asla ben değilim kesin bilgi yayalımKizceler ben de guleserden sonra en mükemmeli benim taammi 45dk Leslie yapıp geldimm benden sonraki üçüncü mikemmel kim acebee
akşamda yarın saat bisiklet bindiydimm