- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.380
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.401
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya öylede uzun süredir bi diyetin içinde olunca vücut bence alışıyor açlığa ben eski ben olcaktım da yoğurtla kalıcaktım 2 tabak pilav yiyordum da anca doyduğumu hissediyordum şimdi midem guruldamıyor işte açlık hissi yok yani normal yeme düzenine dönsem de ne kadar alıcakki mide küçüldü iyice :)Sporsuz iştahsız gittiği için geri gelir bu, iki lokma yiyince.
Acıkmasanız bile normal yeme düzenine girdiğiniz an geri gelsin kilolar. Sizin yanlış uyguladığınız şey bu bence düzen oturtmalısınız şok kilo vermek kalıcı bir şey değil
Kaç gün oldu yahu ilaç milaç kullanmıyo musunHala da devamke bitsin artık be
Sabah ananası ne amaçla kullanıyorsunuz ?
Ananasın içindeki bromelain maddesinin bulunduğu bir takviyeye başlayacağım da bilgim sıfır hatta son açtığım bununla alakalı konuma çok rağbet olmadı bakıp ilgilenirseniz fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim yesa
Ben de quersetin krom pikolinat bromelainli takviye aldım diğerleri neye fayda eder bilmiyorumben hap olarak da aldım bromelain i yemeklerle beraber tüketilmesi öneriliyor ödem için
ananas genel olarak faydası sayısız olan bır sey zaten
benım wc sıkıntım var 3 4 günde bir cıkarım mesela
ananas yemeye basladıgımdan berı her sabah cıkıyorum :)
Yiyip içtiğim bana kalsın, gezip gördüğümü paylaşayım aşkısıNeler neler yiyorsundur şimdi sen Buraya yazarken hep otları paylaşıyorsun
Sağ ol bebeğimİyi eğlenceler aşkıım
Yaaaa ben Goptayım bana 2021 de 10 saate 2500 tiel dedilerdi birebire çok iyi fiyatve cok guzel bır haberle geldımmmmmmmmmmm
reformer pilatese yazıldım 8 ders 1300 tl ankara eryaman :)
ya bişi dicem korka korka bende bugün deniyorum ama korkmamın sebebi çokk şekerli aksine kilo aldırır diye korkuyorum yoksa ananası bi oturuşta yerim mesela bugün öğlen 4 yuvarlak yedim yoğurtla yani bi ananasın yarısı çokda araştırdım nette filan hepsi yağ yakıyor diyor ama içindeki şeker peki? sırf kilo yapar diye ben kavun karpuz kiraz yemiyorum çatalın ucu ile nefsimi körlerken bazı internette yazan detokslara bi bakıyorum sabah ananas suyu öğlne ananas ara öğün anananas akşam ananas salatası bu şeker yüklemesi değil de yağ yakıyor mu biliyor musunuz bende merak ettim doğrsu? yesaben hap olarak da aldım bromelain i yemeklerle beraber tüketilmesi öneriliyor ödem için
ananas genel olarak faydası sayısız olan bır sey zaten
benım wc sıkıntım var 3 4 günde bir cıkarım mesela
ananas yemeye basladıgımdan berı her sabah cıkıyorum :)
Yok su orucu değil de ilaç içiyorum midem bulanıyor yiyemiyorum şuanSu orucu mu yapacaksınız?
Tebrikler Yosun isminin hakkını vermişsin
Biliyorum canım da kulağımda enfeksiyon var ilaç içiyorum ilaç kusturuyo o yüzden yiyemiyorumdilim durmuyor söylemezsem olmaz çok sağlıksız en ufak gıda tüketimiyle birlikte daha fazla kilo alacaksınız
Geçmiş olsun yoğurtla salatalık yemeyi deneyin onlar çok hafif olduğu için belki midenizi bulandırmaz.Yok su orucu değil de ilaç içiyorum midem bulanıyor yiyemiyorum şuan
Sende de kalmıyor işte, nereye gidiyor acaba o yenilenlerYiyip içtiğim bana kalsın, gezip gördüğümü paylaşayım aşkısı
Denerim teşekkür ederimGeçmiş olsun yoğurtla salatalık yemeyi deneyin onlar çok hafif olduğu için belki midenizi bulandırmaz.
ya bişi dicem korka korka bende bugün deniyorum ama korkmamın sebebi çokk şekerli aksine kilo aldırır diye korkuyorum yoksa ananası bi oturuşta yerim mesela bugün öğlen 4 yuvarlak yedim yoğurtla yani bi ananasın yarısı çokda araştırdım nette filan hepsi yağ yakıyor diyor ama içindeki şeker peki? sırf kilo yapar diye ben kavun karpuz kiraz yemiyorum çatalın ucu ile nefsimi körlerken bazı internette yazan detokslara bi bakıyorum sabah ananas suyu öğlne ananas ara öğün anananas akşam ananas salatası bu şeker yüklemesi değil de yağ yakıyor mu biliyor musunuz bende merak ettim doğrsu? yesa
Geçmiş olsunBiliyorum canım da kulağımda enfeksiyon var ilaç içiyorum ilaç kusturuyo o yüzden yiyemiyorum
iyide nette diyet listelerinde akşam da ananas salatası filan diyor her öğün ananas var yani ne kadar doğru internet tabii bilemem çünkü ayvada bi meyve ama ananas sulu sulu şeker yanii :)valla ofiste sürekli spor yapan spor hocası ıle calısan kaslı bı tıp var
ananas yedım dedıgı an yuzunu eksıttı seker o yaaaaa dedı
o yuzden sabah erken saatte yemek mantıklı gıbı geldı aksam 17:00 sonrası degıl de
zaten aksam hıc bır meyve tavsıye edılmıyor