Ben de kilo vericem benim neyim eksik.Yarın sabah tartılıp başlıycam. Akşam 7 den sonra bişey yemiycem. Yürüyüş yapıcam. 5 kilo versem öp başına koy. Normalde bunun için konu mönü açmam da motivasyon lazım yemin ettim hergün devam edicem. Haftada bir tartılıp kilo koyucam. Maksat ortaya çıkarsam belki utanırım da devam ederim. Jdjdjdh ay açmış konuyu kaçmış dedirtmemmmmmm.
Yaza bu g.t göbekle girmek istemiyorum diyen varsa gel kız beraber gazlarız birbirimizi. Neyse yarın başlıyorum çok ciddiyim bu sefer
yarın görüşürüz şekerim bcncnxn
Forum koçu
Depresif Penguen gözlemci ve hakem
@ailurophile hapihane baş gardiyanı ve cezalardan sorumlu forum başkanı
Infinite Soul ( ensede boza pişirir görev aşkıyla ) gazamız mübarek olsun. Eklenmek isteyen beni bulsun ncncnxn
Ayrıca kendimi yırtıp beceremediğim tablo kısmında yardımlarını esirgemeyen
@Delirtiyor Ve yan tükandan
@Chocolita ya teşekkürü borç bilirim . Kız Margırıt seni de ekledim sora yok haberim yoktu yok tansiyonum düşüktü deme bana.
@Margaret Hale Herkes son dondurmasını yesin bebeyim afiyet şeker
Çarşamba tartı günümüz. Beni etiketleyerek öğlene kadar atın anacım. Düzenli tartı vermeyenleri tabloda tutmuycam ama bizle diyete devam edebilir.
1) Tartı günü çarşambadır. Eğer gününde tartı fotoğrafı atamayacaksanız,1 gün önce yani Salı günü tartı gönderiniz
.2) Çarşamba tartı atmayanlar cezalı sayılıp 10.000 adım yürüyüş cezası alır. Fotoğrafla belgelemesi istenir.
3) 2 hafta üstüste tartı fotoğrafı yollamayan tablodan çıkarılır.
4) Bir hafta içerisinde tartıda eksi görmeyen yani aynı kalan veya kilo alan cezalı sayılır. Cezaları genellikle haftalık belirliyoruz. 8/10k adım gibi
4) Herkes tabloda olmak zorunda değil, bizimle eğlenmeniz, gruba yazmanız, kilo takibi yapmanız, yediklerinizi paylaşmanız için tabloda olmanız gerekmiyor. Herkesle gülüp eğlenmeye ve birlikte zayıflamaya açığız. Tabloya sadece istikrarlı olabileceğinizi düşünüyorsanız yazılmayı talep edin lütfen.
Ayda öptüm
Zayıflarken bizimle olanları, öncesi sonrası yapıyoruz. 50 kiloyla başlayıp 70 le bitirmeyin o yüzden hxhxhxh
Eki Görüntüle 3443664 Eki Görüntüle 3443665 Bababababa
Bllossom Yulaflara üfleyen gadını Mehter zayıflama takımı adına şuraya gurur abidemiz olarak bırakıyorum
Eki Görüntüle 3437327