- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.440
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.301
Neyse ben akşam harika makarnamı yedim siz yimeyinKıtlık gelince baksak ona aşkım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse ben akşam harika makarnamı yedim siz yimeyinKıtlık gelince baksak ona aşkım
Afiyet olsun Ben de su içtim. Sade su. H2O içtim.Neyse ben akşam harika makarnamı yedim siz yimeyin
Makarnayla aramızda kalıp makarnayı mı seçtin yaniBir süre sizlerle konuşmamaya karar verdim Jane Doe accessdenied
Aşkım sen de tarafını seç seviyon mu makarnayı sevmiyon mu Bllossom
Çok özlersin kızım beni sonraAllam sana çok şükür nxnxnbxbz ya makarna kavgası çıkarır ya sarma yaprağı, hiç atraksiyonsuz günümüz yok bxbxbxb
Beni böyle manipüle edemenMakarnayla aramızda kalıp makarnayı mı seçtin yani
Makarnayı dümdüz yemem illa yoğurt olacak ya da tursu ama dümdüz yemem hatta yapmayı da beceremezdim hamur olurdu esim öğrettiBir süre sizlerle konuşmamaya karar verdim Jane Doe accessdenied
Aşkım sen de tarafını seç seviyon mu makarnayı sevmiyon mu Bllossom
Evet aşırı ötesiÇok özlersin kızım beni sonra
Askim ben hic koymam suyuna sadece tereyağı koyarım bir sey de olmuyorKız size bişey diycem makarnayla ilgili. Burda ki makarnalar farklı galiba. Ben spagetti severim ama orda yaparken haşlama suyuna illa zeytinyağı koyardım yoksa yapışırdı. Burda yapışmıyor. Unları mı farklı orda ne yiyoruz abi biz
Seni seviyor listesine ekledim ben de soslu yiyorum arkadaş olarak çok iyiyimdir insanı üzmem accessdenied Jane Doe bu ikisi kıymetimi bilemediMakarnayı dümdüz yemem illa yoğurt olacak ya da tursu ama dümdüz yemem hatta yapmayı da beceremezdim hamur olurdu esim öğretti
Yabışıyodu benim yaptığımAskim ben hic koymam suyuna sadece tereyağı koyarım bir sey de olmuyor
Jane de benim demek istediğimi kastetti aslındaSeni seviyor listesine ekledim ben de soslu yiyorum arkadaş olarak çok iyiyimdir insanı üzmem accessdenied Jane Doe bu ikisi kıymetimi bilemedi
Seni de mi dışlayım şimdi ne diyosun aşkım anlamadımJane de benim demek istediğimi kastetti aslında
Marka fart eder mi aca ben sadece Filiz ve ankara kullanıyorum barilla burdaki güzel değilYabışıyodu benim yaptığım
YoooSeni de mi dışlayım şimdi ne diyosun aşkım anlamadım
O zaman ben İzmir’e gelince makarna ısmarlamaya söz verirsen barışırım şiimdidenEvet aşırı ötesi
Barilla ve Filiz spaghetti alıyorum ben bişeyi yannış yapıyomuşumdur belkiMarka fart eder mi aca ben sadece Filiz ve ankara kullanıyorum barilla burdaki güzel değil