- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.404
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.221
Margırıt çarşamba tartı at bebeyim baştan başlıyosss unutmaAzerbaycan’da nerede yaşıyorsunuz kuşo kızmazsan merak ettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Margırıt çarşamba tartı at bebeyim baştan başlıyosss unutmaAzerbaycan’da nerede yaşıyorsunuz kuşo kızmazsan merak ettim.
Bu akşam evime geçiyorum zaten. Bugün dikkat ettim çok yemedim çarşambaya hazırlıyorum kendimi. İyice kepaze olmayalım.Margırıt çarşamba tartı at bebeyim baştan başlıyosss unutma
Ben de yulaf diyetine girecek tok tutuyor muUyumusum tekrardan gec kalktım atladım kahvaltıyı yulaf yoğurt yedim sadece
İlk sayfaya blossomı koydum öncesi sonrası diye, gören duyan sanacak ki başında kalori saydım kadının bdbdbdBu akşam evime geçiyorum zaten. Bugün dikkat ettim çok yemedim çarşambaya hazırlıyorum kendimi. İyice kepaze olmayalım.
Yulaflara üfleyen kadın mı HAHAHHAHSJSHDJDHİlk sayfaya blossomı koydum öncesi sonrası diye, gören duyan sanacak ki başında kalori saydım kadının bdbdbd
Sen de zayıfla seni de koycam gün tabağı kadını diye jxjxjdhPeki ya ben ne? Kebaplara üfleyen kadın. Hep söylüyorum, coğrafya kaderdir.
Kızım sabah kahvaltıda yulaf akşam yemeği yulaf sadece yulaf yiyo. Farkına varmadan arada kişnemiyosa ben de bişey bilmiyorum bxbxbxbYulaflara üfleyen kadın mı HAHAHHAHSJSHDJDH
Yaa verebıldın mı peki? Ben hamıleyken daha az aldım sjsjsjHamileyken 24 kilo alan ben…
Kahvaltıda bazen yulaf yiyorum. Bana acıyorlar. Hayır seviyorum o tarifi. Yoğurt, yulaf, muz, ceviz, pekmez. Mis gibi oluyor.Kızım sabah kahvaltıda yulaf akşam yemeği yulaf sadece yulaf yiyo. Farkına varmadan arada kişnemiyosa ben de bişey bilmiyorum bxbxbxb
Pekmez falan koymuyo Blossom sade yoğurt koyuyo evlerden ırak jdjdjdKahvaltıda bazen yulaf yiyorum. Bana acıyorlar. Hayır seviyorum o tarifi. Yoğurt, yulaf, muz, ceviz, pekmez. Mis gibi oluyor.
Rezalet…Pekmez falan koymuyo Blossom sade yoğurt koyuyo evlerden ırak jdjdjd
Hamile kalmadan evvel 60 kiloydum, 84 kilo ile doğuma girdim. Şuvan kaçım bilmem. 67’yimdir. Yani 7 kilo fazlam var.Yaa verebıldın mı peki? Ben hamıleyken daha az aldım sjsjsj
Gülerken kişniyor olabilirim ahzhhhxKızım sabah kahvaltıda yulaf akşam yemeği yulaf sadece yulaf yiyo. Farkına varmadan arada kişnemiyosa ben de bişey bilmiyorum bxbxbxb
Ama tadı mük ya belki de yokluktan sevdim onuRezalet…
Yokluktandır kuşum.Ama tadı mük ya belki de yokluktan sevdim onu
Muhtemelen bu haftaki tartıda böyle cıkarsam pes etvem artık ve kendimi ciğerci ile ödüllendiricemYokluktandır kuşum.
Stockholm sendromu olmuşsun lan senAma tadı mük ya belki de yokluktan sevdim onu