- 17 Ağustos 2023
- 7.211
- 19.442
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.201
Kırbaç tarti günlerine özelİnsanları kırbaçlarım diye korkuttun alll işteee sonuç
normal günlerde böyleyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırbaç tarti günlerine özelİnsanları kırbaçlarım diye korkuttun alll işteee sonuç
Harika görünüyorsun Ennnn başından anlatsan ben dinlerimKendimi zayıflamıs hissediyorum ama bunu tartıda göremiyorum bunun bilimsel bir açıklaması yok mu
Yahu söyledimde ne oldu etki ettimi?Hepsi yiyo bu korkmuş halleriyse korkmasalar ne yapacaklar bilemiyoreeYok burdan Çin’e yürürsün yok koş Olimpiyatlara katılırsın yok akışta Makber söylersin
Yani tam olarak bunları söylemese de buna çıkıyo
Bayramda 85 milyon saldı kendini aşkım o yüzden üzülme tüm Türkiye kilo aldıYahu söyledimde ne oldu etki ettimi?Hepsi yiyo bu korkmuş halleriyse korkmasalar ne yapacaklar bilemiyoree
Neler neler yiyorsundur şimdi sen Buraya yazarken hep otları paylaşıyorsunMemleketteyim birkaç gündür, görüşecek çok arkadaşım var, sürekli bir plana dahil oluyorum. Dönünce tekrar aranızdayım, öpüyoree
Iyi ki yakinda başka bir bayram yokBayramda 85 milyon saldı kendini aşkım o yüzden üzülme tüm Türkiye kilo aldı
Ben önce diyetisyene gittim sadece porsiyon azalttım ekmek yemedim şekeri kestim ama haftada bir porsiyon tatlım vardı simdi gitmeyi bıraktım karsıma bu grup çıktı çok güzel oldu bireysel takılıyorum aynı porsiyonlarım az zaten istesemde yiyemiyorum yesem de midem kötü oluyorHarika görünüyorsun Ennnn başından anlatsan ben dinlerim
Hoşbıldık aşkım ben o kadar kıymık şeftaliyi tabağın kenarına dekor diye bile koymam lan jcjxjxhHoşgeldin aşkım 2 kaşık yoğurt bi kıymık şeftali yersek biz de öyle olabiliriz
Bence 7den fazla vermiş gibisin, sıkılaşmış olabilirsin veya sadece yağdan gitmiştir. Yağ vücudu hacim olarak fazla gösteriyor ama kilodan az götürür. Çok iyi görünüyorsun, darısı başımıza Ben de ekmek, pilav, makarna, kızartma bu tür şeyleri tamamen kestim. Şekeri de sadece meyveden, bazen de kahveye atıyorum sıcak içersem. Soğuk kahveyi şekersiz içiyorum.Ben önce diyetisyene gittim sadece porsiyon azalttım ekmek yemedim şekeri kestim ama haftada bir porsiyon tatlım vardı simdi gitmeyi bıraktım karsıma bu grup çıktı çok güzel oldu bireysel takılıyorum aynı porsiyonlarım az zaten istesemde yiyemiyorum yesem de midem kötü oluyor
Önce gözünüzü doyurun diyorlar ya, yakında gerçek ot koyucam tabaklaraHoşbıldık aşkım ben o kadar kıymık şeftaliyi tabağın kenarına dekor diye bile koymam lan jcjxjxh
Var tabi. Yağ hücreleri yerlerini kas hücresine bırakmıştır. Ödem gitmiştir. Kg aynı kalır ama daha ince gözükürsün.Kendimi zayıflamıs hissediyorum ama bunu tartıda göremiyorum bunun bilimsel bir açıklaması yok mu
Öylesine demistim varmıs demek kiVar tabi. Yağ hücreleri yerlerini kas hücresine bırakmıştır. Ödem gitmiştir. Kg aynı kalır ama daha ince gözükürsün.
Sen ne yedinnnOlm aç duruyorsun lan
Öğlen makarna akşam ızgara et cacükSen ne yedinnn
Ben de bir dilim ıslak kek yedim bugün tartibsonucumu görünce hediye olsun Didim ama peşine bisiklet bindim Leslie de yaparım belki yemek olarakda salata ve ayran çorbası içtim az da yufka ekmeğin ucundan koparıp yidimÖğlen makarna akşam ızgara et cacük
Azerbaycan’da nerede yaşıyorsunuz kuşo kızmazsan merak ettim.Inşallah canımm
İnşallah bekliyoruzYemin ettim herkesi 50 kilonun altına düşürcem
Hamileyken 24 kilo alan ben…Verelım valla. Hamılelıkte 13 aldım ama hamıls kalmak için çabalarken daha çok aldım 3 senedir 70 kıloyum kendımı kabullenemiyorum Eski halime dönmek istiyorum. Dıyetmı yapıonuz napıonuz