- 3 Temmuz 2022
- 4.402
- 12.707
- 27
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.241
Olmuşum vallaStockholm sendromu olmuşsun lan sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmuşum vallaStockholm sendromu olmuşsun lan sen
Niye kızayım yahu sende Bakı'da yaşıyorumAzerbaycan’da nerede yaşıyorsunuz kuşo kızmazsan merak ettim.
Ben hariçBu arada bayramda herkes kilo almış kızlar içiniz rahat olsun afgshd
Pes etme ama kendini ödüllendir. Ne var ki ciğerde Ayrıca sen azimlisin ya. Eltiyle zezikozu yaparken kahvenin yanında çikilata yemediysen tamam ahsjsjdjMuhtemelen bu haftaki tartıda böyle cıkarsam pes etvem artık ve kendimi ciğerci ile ödüllendiricem
Bencede ya muz pekmez ceviz bı bal eksik içinde ahahahahMuzu cevizi pekmezi bana da döksen bi cazibem bi giderim olur yani
Yanındaki mezeler lavaşla çok güzel gidiyor ciger de olsa 4 kaşıktan fazla yenmiyor listemdeAy neden ciğer yemiyorsun anlamadım kırmızı et sonuçta sakatat da olabilir ama kilo yapmaz ki ciyerimin köşesi
Bi tanesin yemedim ona yedirdim direk tam eltiyim di mi snsjjsjsPes etme ama kendini ödüllendir. Ne var ki ciğerde Ayrıca sen azimlisin ya. Eltiyle zezikozu yaparken kahvenin yanında çikilata yemediysen tamam ahsjsjdj
Bllossom canım bişi daha sorucam sana cokk şey sordum dimi bu arada öncesi sonrasındaki göbek nasi gitti yaptığın bı hareket spor varmiydi bölgesel incelme yaptırdım iğneli Lipoliz ama genede hala var yaa üç aydırMuhtemelen bu haftaki tartıda böyle cıkarsam pes etvem artık ve kendimi ciğerci ile ödüllendiricem
Kızım arada bünyeyi şaşırtman gerekiyor hiç şaşırtıyo musun sen küçük süprüzler yapıyo musun bünyeye?Yanındaki mezeler lavaşla çok güzel gidiyor ciger de olsa 4 kaşıktan fazla yenmiyor listemde
Kız ne sordun ki sor tabi valla ben sadece yemedim spor vs yapmadım vaktim yoktuBllossom canım bişi daha sorucam sana cokk şey sordum dimi bu arada öncesi sonrasındaki göbek nasi gitti yaptığın bı hareket spor varmiydi bölgesel incelme yaptırdım iğneli Lipoliz ama genede hala var yaa üç aydır
3 gün önce poğaça yedim 4 tane falan bünyem şok geçirdi midem de tabiKızım arada bünyeyi şaşırtman gerekiyor hiç şaşırtıyo musun sen küçük süprüzler yapıyo musun bünyeye?
Ya cidden bende arada cikilat filan yesem de inanki aç yatıyorum aç ACC ama gitmiyor kuzu bu göbek ya daha da mi yemiim öğlen yediklerim okadar az diki keşke onun yerine yulaf yesem dahami iyi doyardim dedim kendi kendimeKız ne sordun ki sor tabi valla ben sadece yemedim spor vs yapmadım vaktim yoktu
4 tane pastane poğaçası mı büyük3 gün önce poğaça yedim 4 tane falan bünyem şok geçirdi midem de tabi
Evet ama ev yapımı4 tane pastane poğaçası mı büyük
Sende yanii iki poğaça bile beni kesiyor 4tane çok değilmi sencede bu arada accessdenied sennen aynı kilo olma yolundayiimm yarın atım de bakk4 tane pastane poğaçası mı büyük
Listem böyle olmadı 1 hafta böyle dene. Bu listeye göre hafta 1-1.5 kg gidiyorYa cidden bende arada cikilat filan yesem de inanki aç yatıyorum aç ACC ama gitmiyor kuzu bu göbek ya daha da mi yemiim öğlen yediklerim okadar az diki keşke onun yerine yulaf yesem dahami iyi doyardim dedim kendi kendime
Aşkım senin ki şaşırtma olmuyo yalnız mideye fesad geçirtmek oluyor o biraz bdndjdjEvet ama ev yapımı
Biraz öyle oldu vallaAşkım senin ki şaşırtma olmuyo yalnız mideye fesad geçirtmek oluyor o biraz bdndjdj