- 30 Aralık 2022
- 2.914
- 11.573
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.261
Yaa sekermisin sennListem böyle olmadı 1 hafta böyle dene. Bu listeye göre hafta 1-1.5 kg gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa sekermisin sennListem böyle olmadı 1 hafta böyle dene. Bu listeye göre hafta 1-1.5 kg gidiyor
Bunu denicemm ama bide aklımda bir günlük su kabak veya ananas detoksu var kabağı sevemedigim için sadece bir gün zor dayanırım ananasda şekerli korkuma kilo yapar diye gene iki gün yapmam bir gün ancak denerim iki ucundaListem böyle olmadı 1 hafta böyle dene. Bu listeye göre hafta 1-1.5 kg gidiyor
Pilav mı yazıyor. Ben de yapıcam bunu, hatta daha az yiyorum şu anListem böyle olmadı 1 hafta böyle dene. Bu listeye göre hafta 1-1.5 kg gidiyor
Makarna da var gördüm evet ama ben alıştım o günü köfte salata ile kapatırım daha az yerim yaniPilav mı yazıyor. Ben de yapıcam bunu, hatta daha az yiyorum şu an
En altta 90 dk leslie diyor. Pilavı makarnayı çıkarırım leslieyi de çıkardım mı tamamdırMakarna da var gördüm evet ama ben alıştım o günü köfte salata ile kapatırım daha az yerim yani
Yok ya 30dk yazıyı ben mi yanlış okudumEn altta 90 dk leslie diyor. Pilavı makarnayı çıkarırım leslieyi de çıkardım mı tamamdır
Hem ben zaten her gün 45dk yapıyorum zatiiEn altta 90 dk leslie diyor. Pilavı makarnayı çıkarırım leslieyi de çıkardım mı tamamdır
Onu simdilik yapma bence önce böyle devam et tartıdan 3 gün önce yapBunu denicemm ama bide aklımda bir günlük su kabak veya ananas detoksu var kabağı sevemedigim için sadece bir gün zor dayanırım ananasda şekerli korkuma kilo yapar diye gene iki gün yapmam bir gün ancak denerim iki ucunda
Ben 9 okudum, 6 da 6 değildir belki o yüzden sordum aslında rakamlarıYok ya 30dk yazıyı ben mi yanlış okudum
Evet ve her hafta fix 1 kg verdim bazen 1.5Pilav mı yazıyor. Ben de yapıcam bunu, hatta daha az yiyorum şu an
Şimdi listeye baktım 60 kiloyla napıyonuz zaten siz burdaHem ben zaten her gün 45dk yapıyorum zatii
Bende 200 Gr vermiştimBen hariç
Ay neden ciğer yemiyorsun anlamadım kırmızı et sonuçta sakatat da olabilir ama kilo yapmaz ki ciyerimin köşesi
Ben yedim yapmadı kilo. Ama tabi lavaşsiz, mezesiz falan dümdüz cigerdi. 4 kaşık bile değildi belkiYanındaki mezeler lavaşla çok güzel gidiyor ciger de olsa 4 kaşıktan fazla yenmiyor listemde
Ama bak tepede günler var Jane Doe 4gunbdaha az 2 gün sebze o pilav li menü haftanın sadece 1gunune denk geliyor haftada bir ödül gibiEvet ve her hafta fix 1 kg verdim bazen 1.5
Çaldım bunuListem böyle olmadı 1 hafta böyle dene. Bu listeye göre hafta 1-1.5 kg gidiyor
Ay ruh ikizim bxbxbxhEn altta 90 dk leslie diyor. Pilavı makarnayı çıkarırım leslieyi de çıkardım mı tamamdır
Aaa gerçekten, ama makarna da çok sanki bana onu çıkarırım benAma bak tepede günler var Jane Doe 4gunbdaha az 2 gün sebze o pilav li menü haftanın sadece 1gunune denk geliyor haftada bir ödül gibi
Kuzu ben buraya 68len geldim bu gruba girdiğimde 61 ile girdim iki aydır devamke yaniiŞimdi listeye baktım 60 kiloyla napıyonuz zaten siz burda
Ben 68dimmŞimdi listeye baktım 60 kiloyla napıyonuz zaten siz burda
Adımsayarlara baktım geçende, 10 km yürücem de 500 kalori yakacağım da ohoooAy ruh ikizim bxbxbxh