- 17 Ağustos 2023
- 7.211
- 19.442
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarşambaları düzenli tartı istiyoruz çarşamba sabah tartı atarsanız ve devamlılık gösterecekseniz alırız tabii ki sizi demerhaba...
benimde kilo vermem lazimmmm
Olm aç duruyorsun lanAksam yemeği olarak 1 tabak yoğurt üstüne küçük bir şeftali doğradım yedim
Kendimi zayıflamıs hissediyorum ama bunu tartıda göremiyorum bunun bilimsel bir açıklaması yok mu
yemek ye kız tek yoğurtla.olurmuuAksam yemeği olarak 1 tabak yoğurt üstüne küçük bir şeftali doğradım yedim
Aç kalmaaaaağAksam yemeği olarak 1 tabak yoğurt üstüne küçük bir şeftali doğradım yedim
Suan 3 günlük bir detokstayım çarsamba tartı günü normal yemeye devam edeceğim ödem vardı reglden sonra net belli kilo gözüksün diye yapıyorumOlm aç duruyorsun lan
yemek ye kız tek yoğurtla.olurmuu
İyi eğlenceler aşkıımMemleketteyim birkaç gündür, görüşecek çok arkadaşım var, sürekli bir plana dahil oluyorum. Dönünce tekrar aranızdayım, öpüyoree
Aç değilim dün vucud garipsedi ama suan iyiyimAç kalmaaaaağ
Tarti günü var diye niye kendine eziyet ediyorsun canım normal yemegini yeSuan 3 günlük bir detokstayım çarsamba tartı günü normal yemeye devam edeceğim ödem vardı reglden sonra net belli kilo gözüksün diye yapıyorum
Kuşum ama bunu çabuk bitir tamam mı? Uzun süreli yaparsan metabolizman yavaşlar 3 günden bir şey olmaz amaAç değilim dün vucud garipsedi ama suan iyiyim
Yok simdi bayadır yapmıyordum zaten detoksu sürekli yapamam iyi değil bünye icinTarti günü var diye niye kendine eziyet ediyorsun canım normal yemegini ye
İnsanları kırbaçlarım diye korkuttun alll işteee sonuçTarti günü var diye niye kendine eziyet ediyorsun canım normal yemegini ye
Evett 3 günlük sadece uzun vadede iyi değil bi tatil bayram olmadıgı sürece yapmamKuşum ama bunu çabuk bitir tamam mı? Uzun süreli yaparsan metabolizman yavaşlar 3 günden bir şey olmaz ama
Konussss kim tutar seniiİnsanları kırbaçlarım diye korkuttun alll işteee sonuç
Hoşgeldin aşkım 2 kaşık yoğurt bi kıymık şeftali yersek biz de öyle olabilirizOlm aç duruyorsun lan
Yok burdan Çin’e yürürsün yok koş Olimpiyatlara katılırsın yok akışta Makber söylersinKonussss kim tutar senii