- 8 Nisan 2017
- 56.755
- 297.014
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Yuzumuze tukurulesi insanlarız çünkü nerde love un recepi bir tükürsün bizeAy evet hatırladım. Koş gel demiştiniz bana bir de. Yok kırbaçlanacağız, şöyle dayak yiyeceğiz, böyle kafamızı kıracaklar zayıflamazsak, sen de gel demiştiniz. Sonra da neden geldin diye zorbalamıştınız.
Yav niye hem çağırıp hem neden buradasın dediniz? Buna açıklama yapın çabuk.
Geleyim şartlar ağır değilse birazda burda kilo alayım ay vereyim pardon mayonez yasak mıBen de valla ama yaz gelmeden zayıflıyorum yemin ettimgel seni de alalım kadroya chocolat duymasın nxnxn
Gel sarılalımBaşlangıç kilosundan fazla çıkan choco mu
Soslu makarna yiyip kilo almayan depresif miMinik ağır baskı yaparız sana.Gerekirse arada depresif tokatlıcak bizi, sana bi kaç şaplak fazla atar ne olmuş eli ağrımaz ya.
Gel kayıt parası almıycam senden bxbxb yemin de etme tamam bxbxbHocağğmm guruba kayıt olmak için yemin etmek caizmidir hocağğmmm
Heee ben ondan öncesinde de vardım işte. Siz bir duvarda gaza gelip kırbaçlı topik açtınız sonra beni de çağırdınız.Kızım işte mayonezli balık zamanları vardım ya ben ilk kuruluş Osmanlı ndjdjdj ay bu da hepten alzaymıra bağladı
Ben motivasyon için burdayım yaaa hiçbir şey yedirmemSoslu makarna yiyip kilo almayan depresif mi
Herşey serbest burda bxbxbxGeleyim şartlar ağır değilse birazda burda kilo alayım ay vereyim pardon mayonez yasak mı
Gel sarılalım
Sen ilk geldiğinde 58 59 vardınSen geldiğinde düştüğüm kilodur o. Chocoya sor bir. Ayırca kaçsa kaç, sana ne? Üç beş kilo için toplanmış yemin falan etmişsiniz bir de.
Sesli söyleyince geliyormuş.O şifreli kelimeyi dimeee dimeeeğğ
Choco ağzını öpem tutturmuş 60 dım diyeSen ilk geldiğinde 58 59 vardın
Kırbaç mi ay ne vahşice burası son derece medeni bi topik depresif arada osmanlı tokatı atcak o kadarHeee ben ondan öncesinde de vardım işte. Siz bir duvarda gaza gelip kırbaçlı topik açtınız sonra beni de çağırdınız.
Hersey öyle başladık seni zorlabaladigimizdan daha fazla şuan kilolarimizHeee ben ondan öncesinde de vardım işte. Siz bir duvarda gaza gelip kırbaçlı topik açtınız sonra beni de çağırdınız.
Söyle Chocom. Söyle de utansınlar 2 kilo için gelmiştin diyenler.Sen ilk geldiğinde 58 59 vardın
Senin ağzın ne konuşur?? Ben saksı mıyım?Herşey serbest burda bxbxbx
wingardium mayonezosaaaaaaSesli söyleyince geliyormuş.
Şan kronolojik deliHeee ben ondan öncesinde de vardım işte. Siz bir duvarda gaza gelip kırbaçlı topik açtınız sonra beni de çağırdınız.
Artenin laneti size kalori olarak dönmüş, kutsal suyla yıkanıp tövbe ediceniz.Hersey öyle başladık seni zorlabaladigimizdan daha fazla şuan kilolarimiz
Her yanıma kelle paça kuşanıp kaleyi koricam.Yan diyet gruplarından dis atacaklar kızım bize
Seninki de benim hesaba dönmesinHerşey serbest burda bxbxbx