- 17 Ağustos 2023
- 7.230
- 19.642
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.961
Duyarci tip işte gereksiz duyarini kastı gitti iki cevapta yazmadı azcık aksiyon olsunYaa diyet topicinde de kaos çıkarmaya çalışmazsın ama
Çok teşekkür ederim canım benimÇok geçmiş olsun tatlım
Çok teşekkür ederim abla maalesef atesi var bugün 2. Gün dişleri zorluyor
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun kuzuya
Aminn insallahAllah acil şifa versin prensese
Çok teşekkür ederim kuzuÇok geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
Yeminin duyarımı olur yaaa pırlanta yüzük takan vegan gibi bir şeyDuyarci tip işte gereksiz duyarini kastı gitti iki cevapta yazmadı azcık aksiyon olsun
Yüzük muhabbeti nedirYeminin duyarımı olur yaaa pırlanta yüzük takan vegan gibi bir şey
Ah kuzucum yaaaaÇok teşekkür ederim abla maalesef atesi var bugün 2. Gün dişleri zorluyor
Yüzük muhabbeti yok kuzum birisi geldi duyar kastı gitti topicte de onun hakkında esprik yaptımYüzük muhabbeti nedir
Biz bile azcık sızlasa dayanamıyoruz onlar daha küçücük ama güçlülerAh kuzucum yaaaadiş çıkarırken mahvoluyor bebeler.
Shhshshdh anladım dedim yüzükle zayıflama bir seyi mi varYüzük muhabbeti yok kuzum birisi geldi duyar kastı gitti topicte de onun hakkında esprik yaptım
Aklınca dinle alakası var demeye getiriyor işte günah gibiYeminin duyarımı olur yaaa pırlanta yüzük takan vegan gibi bir şey
Yok kuzum yüzükle kilo vereceğine inanan varsa ben de satılık köprü var gelsinShhshshdh anladım dedim yüzükle zayıflama bir seyi mi var
Saçmalardan seçmeler bakmasın o zaman tövbe etsin.Aklınca dinle alakası var demeye getiriyor işte günah gibi
Zbzhxjjxjjxjx doğru dedinYok kuzum yüzükle kilo vereceğine inanan varsa ben de satılık köprü var gelsin
Anamm sen hiç unutmuyorsun da unutturmuyorsun da. Gündem değişmişti ne güzel neden yediğimi atıyorsun ortaya
Kız 1 tane de yememis hemi de 2 tanee
Siz bu işi ciddiye almıyorsunuz ama ben alıyorumAnamm sen hiç unutmuyorsun da unutturmuyorsun da. Gündem değişmişti ne güzel neden yediğimi atıyorsun ortaya
Tamam dedim yarın yemicem koşcam dedim
Aaaa alıyoruz tabiki ciddiye. Ama sen yine de ağır cezalar kesme bize küçük kacamaklarimizdaSiz bu işi ciddiye almıyorsunuz ama ben alıyorumCeza işi bende bilginize.Bu arada canıım hanımlarr ceza olmazsa siz her defa bir şeyler yersiniz aman bir defadan bir şey olmaz dersiniz ama kilolarımız maalesef böyle gitmez dikkat etmeliyiz hepimiz.
Yaptım seni başgardiyan yazdımaccessdenied Beni girişte panoya ceza veren diye ekle ciddiye alsınlar yahu ceza da var herkes bilsin ona gore devam edelim birlikte zayiflayalimm diyet arkadeşlerim.