- 17 Ağustos 2023
- 7.228
- 19.610
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.981
Kız 7bin agır cezamı yav Mune ablanın yazdigi cezani görsen beni öpüp başına koyarsın yahuAaaa alıyoruz tabiki ciddiye. Ama sen yine de ağır cezalar kesme bize küçük kacamaklarimizda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız 7bin agır cezamı yav Mune ablanın yazdigi cezani görsen beni öpüp başına koyarsın yahuAaaa alıyoruz tabiki ciddiye. Ama sen yine de ağır cezalar kesme bize küçük kacamaklarimizda
Ensede boza pişirir miYaptım seni başgardiyan yazdım
Yalan mıEnsede boza pişirir mi
7 bin normal sen Mune ablanın gazına gelme işte. O formda biz ona yetisemeyizKız 7bin agır cezamı yav Mune ablanın yazdigi cezani görsen beni öpüp başına koyarsın yahu
Daha doğru birşey olamazdıYalan mı
hapihane ne kızYaptım seni başgardiyan yazdım
Bakıcaz7 bin normal sen Mune ablanın gazına gelme işte. O formda biz ona yetisemeyiz
Yandık yemin ediyorum bunun elinden yandık bxbxbBakıcaz
Bak çocuklara dondurma aldım ama yemedim dedim herkesler kutu kutu yerken ben yemedim. Buna rağmen ceza indirimi bile talep etmedim. Bunları iyi hâl olarak not alırsın demiBakıcaz
Bunu hamburgerleri mideye indirmeden önce düşünecektinYandık yemin ediyorum bunun elinden yandık bxbxb
Gevrekle makarna yedin ama sende yanına da poğaça ndnxnx olm o nası bi menüBak çocuklara dondurma aldım ama yemedim dedim herkesler kutu kutu yerken ben yemedim. Buna rağmen ceza indirimi bile talep etmedim. Bunları iyi hâl olarak not alırsın demi
Dikkate alıyorum tabi merak etmeyinBak çocuklara dondurma aldım ama yemedim dedim herkesler kutu kutu yerken ben yemedim. Buna rağmen ceza indirimi bile talep etmedim. Bunları iyi hâl olarak not alırsın demi
Hepsini bir anda yemek istemiş işteGevrekle makarna yedin ama sende yanına da poğaça ndnxnx olm o nası bi menü
Ceza işini ilk accessdenied ortaya attı ben taraftarıda değildim aslında ama sonra çok önemli olduğunu anladım.
Valla senin 30000 ilk setlerinden sonra infinité gayet makul kalıyo gibi Muneciim ama Infinité I ben değilde sanki sen yetiştirmiş gibisin yetişecek bence sana
accessdenied yiyip yiyip topikte yazdın bak ne oldu Infinite’nin içinden bile kırbaçlı cellat çıktı, şu an ben bile tırsıyorum Çarşamba tartılarımız kötü çıkarsa Infinite anlıkCeza işini ilk accessdenied ortaya attı ben taraftarıda değildim aslında ama sonra çok önemli olduğunu anladım.
Zayıflayacak abla başka yolu yok birdaha yerse 10bin adım zayiflayana kadar devam.
yahu iş çıkışı kim ne bulduysa getirdi ayrıca gevreği zeytin ve domates sosuyla yedim makarnayla poğaçayıGevrekle makarna yedin ama sende yanına da poğaça ndnxnx olm o nası bi menü
Fırsat bulmuşken değerlendireyim dedimHepsini bir anda yemek istemiş işte
Bak hiç böyle düşünmemiştim, kızı lohusalık döneminin duygusallığına kapılmış giderken kötü mü etkiledimValla senin 30000 ilk setlerinden sonra infinité gayet makul kalıyo gibi Muneciim ama Infinité I ben değilde sanki sen yetiştirmiş gibisin yetişecek bence sana
Valla ikonu sensin benceBak hiç böyle düşünmemiştim, kızı lohusalık döneminin duygusallığına kapılmış giderken kötü mü etkiledim