- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.454
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.481
Oh olsun emojisi olmalıydı.O beni delirtmek için geldi daha çok gösteriş yapıp (karın kası falan var )bdjdhdh
Bence en ennn etkili olan şey yemeyi erken saatte bitirmek. Ben akşamları yatana kadar atıştırıyordum. Ondan aldım kilo. Yoksa pek yemiyorum zaten normalde de.Yeşil çay falanda iciyor daha iyi kilo gidiyor
Biz burada ispiyonculara ne yaparız biliyor musun tatlı kıs?Mune abla banlabak haberi olmasa 2 kilo vericeksin diye neler diyecekmiş
Doğru söylüyorsun yemek olayını en geç 7 de yiyip bitirmiş olmak lazımBence en ennn etkili olan şey yemeyi erken saatte bitirmek. Ben akşamları yatana kadar atıştırıyordum. Ondan aldım kilo. Yoksa pek yemiyorum zaten normalde de.
Oda dogru bende erken yiyorum yemek geceye saklamiyorum o yüzden hic kilo sorunu yaşamadımBence en ennn etkili olan şey yemeyi erken saatte bitirmek. Ben akşamları yatana kadar atıştırıyordum. Ondan aldım kilo. Yoksa pek yemiyorum zaten normalde de.
Ben de pek yemiyorum dünyalar hariç. Sadece hamile olduğum için kilo aldım. Gebelik kilo yapıyormuş öyle.Bence en ennn etkili olan şey yemeyi erken saatte bitirmek. Ben akşamları yatana kadar atıştırıyordum. Ondan aldım kilo. Yoksa pek yemiyorum zaten normalde de.
Tehtidten banlana bilirsin şu ann yetişin dostlaaarBiz burada ispiyonculara ne yaparız biliyor musun tatlı kıs?
Asla tehdit yok, bilgilendirme bu. İnformation desk gibi düşün.Tehtidten banlana bilirsin şu ann yetişin dostlaaar
Kaç ayda kaç kilo aldın? Kız madonunBen de pek yemiyorum dünyalar hariç. Sadece hamile olduğum için kilo aldım. Gebelik kilo yapıyormuş öyle.
Çok korktumAsla tehdit yok, bilgilendirme bu. İnformation desk gibi düşün.
Kaç ayda kaç kilo aldın? Kız madonun
kapısından çabuk ekmek kadayafı istiyorum kaymağı bol olsun diye koşarak girip herkesi panik ettiğimi hatırlıyorum karnımda vardı kadın hamile diye panik olmuştu garson koşarak gelmişti hxhxhxhh
Az almışın kız ben 40 kilo almıştımYok öyle bir şey yapmadım henüz.
5 ay dolmasına bir hafta var, 8 kilo aldım.Tiksindiğim tek şey kuru soğan. Onun dışında her şey sanki daha önce tatmadığım mükemmel ötesi lezzetlere sahip.
YiaaaaaMinik eller spor yapmama izin vermiyorneyse ki sonunda uyudu
Gebelik çok güzel bir dönem bence yaa tadını çıkar. Benimki son ay hariç çok keyifliydiBen de pek yemiyorum dünyalar hariç. Sadece hamile olduğum için kilo aldım. Gebelik kilo yapıyormuş öyle.
Ney?Az almışım kız ben 40 kilo almıştım
YiaaaaMinik eller spor yapmama izin vermiyorneyse ki sonunda uyudu
Yatıp yuvarlanıyorum işte. Keyifli evet.Gebelik çok güzel bir dönem bence yaa tadını çıkar. Benimki son ay hariç çok keyifliydi