- 15 Şubat 2013
- 24.403
- 91.958
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.461
Doğumgününde koltuk silinmez yazılı kural şuvan yazdım ndndbdbKoltuk sildim, kaç kalori gitmiştir
Napim kuşum ya haftaiçi vakit yok, hafta sonu da hepsi yetişmiyor. evi mok götürüyor sonra.Doğumgününde koltuk silinmez yazılı kural şuvan yazdım ndndbdb
Haftasonu aile aktiviteleri nambırvan jdjdjdjNapim kuşum ya haftaiçi vakit yok, hafta sonu da hepsi yetişmiyor. evi mok götürüyor sonra.ailece koltuk sildik biz de
1kilo.bile olsa 1 haftaya vermeyen cezayi yerSayılsın kız
1 kilo bile mi? 1 kiloyu beğenmiyo musun sen jdjdj1kilo.bile olsa 1 haftaya vermeyen cezayi yer
1haftaya diyet yapıyorsan vermezsen eehh yani vermediyse yiyorsun demektir1 kilo bile mi? 1 kiloyu beğenmiyo musun sen jdjdj1 klo bile dedi ya kdjdjd
Kız ben haftalık 500 600 gram diyorum haftada 2 kilo mu vercen sen1haftaya diyet yapıyorsan vermezsen eehh yani vermediyse yiyorsun demektir
Bir ay 4hafta ediyor her haftaya bir kilo verirsem ne alaKız ben haftalık 500 600 gram diyorum haftada 2 kilo mu vercen sen
Koltuk sildiği için çabuk düştü onunBen 70. 68 indim delirtiyor bendende iyi dikkat edenin kilosu düşüyor işte yavaştan
Yeşil çay falanda iciyor daha iyi kilo gidiyorKoltuk sildiği için çabuk düştü onun
Yeşil çay alamadımYeşil çay falanda iciyor daha iyi kilo gidiyor
Ben bu gun aldım sabah birtane içtimYeşil çay alamadım
Koltuk da silBen bu gun aldım sabah birtane içtim
Havanın sıcaklığına göre değişir oKoltuk sildim, kaç kalori gitmiştir
koltuk silmeye vaktim no şu an bebeyi uyutmaya çalışıyoreKoltuk da silnapıyosa aynısını yapalım bro
O beni delirtmek için geldi daha çok gösteriş yapıp (karın kası falan var )Şuvan çok morellerim bozuk.
Zayıflar neden kilo vermeye çalışıyor diye dalga geçecektim. Üçün beşin peşine mi düştünüz çirozlar diyecektim. Zorbalık yapacaktım. Kursağımda kaldı.
Mune'yi de almışsınız topiğe.
accessdenied
Bence de koltuk silmekten daha fazla efor sarf ediyor olabilirsinkoltuk silmeye vaktim no şu an bebeyi uyutmaya çalışıyore
Mune abla banlaŞuvan çok morellerim bozuk.
Zayıflar neden kilo vermeye çalışıyor diye dalga geçecektim. Üçün beşin peşine mi düştünüz çirozlar diyecektim. Zorbalık yapacaktım. Kursağımda kaldı.
Mune'yi de almışsınız topiğe.
accessdenied