- 17 Ağustos 2023
- 7.228
- 19.578
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.501
Teşekkür ederimseninde sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahYiaaaa Allah bağışlasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimseninde sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahYiaaaa Allah bağışlasın
Bana doktor bebeğin büyümüyor dedi diye dünyayı yedim bi de tüp bebekten mi bilmem sapıttı bünyem hormonlardan. Son ay yürüyemiyodum şişkoluktanNey? Yalan. İnanmam.
Azsa iyi ama son üç ay daha çok kilo alınıyor diyorlar, haftada bir kilo gibi. +20 kiloyla doğuma girsem yine iyi diyorum
Bizim topikteki gebelerin geneli 2-3 kilo almış da.
İnşallahTeşekkür ederimseninde sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Amin amin. Allah razı olsun ❤Teşekkür ederimseninde sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Normal o zaman evet. Ödemde çok olmuştur.Bana doktor bebeğin büyümüyor dedi diye dünyayı yedim bi de tüp bebekten mi bilmem sapıttı bünyem hormonlardan. Son ay yürüyemiyodum şişkoluktan
Ne mesela?Kimse yasaklı bir şey yemedi di mi ben gelene kadar
Son ay zayif bile olsan bir an da ödem geliyor bende yürümekte zorlaniyordum çokta kilo da almamıştım ama bacaklarım baya agrıyorduBana doktor bebeğin büyümüyor dedi diye dünyayı yedim bi de tüp bebekten mi bilmem sapıttı bünyem hormonlardan. Son ay yürüyemiyodum şişkoluktan
Bi ben mi çok seviyorumYulafın herhangi bişeyle mük olabileceğinden şüpheliyim ncncn
Ödemden ayağıma ayakkabı girmiyordu. Ayağımın bi fotosu vardı şişirilmiş balona 5 tane bezelye yapıştırmışlar gibi jdjdj ay zor kız son 2 ay hayatım boyunca hamile olucam gibi bir duygu yaşadım değişik keyfini çıkar Arte herşeyin çok çabuk geçiyorNormal o zaman evet. Ödemde çok olmuştur.
O kısmı çok güzel evet.Ben 20 kilo almıştım ama böyle hesap etmeden, düşünemeden yemek çok güzeldi:d
Yok asayiş berkemalKimse yasaklı bir şey yemedi di mi ben gelene kadar
Bugün senin doğum günün sen birazcık yiyebilirsinNe mesela?
Bi ben mi çok seviyorumçünkü.
Delirtiyor nice sağlıklı senelere, tüüüüüüm sevdiklerinle huzurlu sağlıklı mutlu bir ömrün olsun inşallah
Sabah kahvaltım 1 kase yoğurt yarım dilim ekmek ve kahvaltı sonrası tartıda çıkan
Eki Görüntüle 3439032 [/B]
Access yemiş. İnkar ederse inanma.Kimse yasaklı bir şey yemedi di mi ben gelene kadar
Oha aleni provokasyon nfndjdjAccess yemiş. İnkar ederse inanma.
Sağol kuşumBi ben mi çok seviyorum
Bi boş vaktinde oku topici kuzum rica edicem zaten 126 sayfanın 125,5 unda accessdenied “amaaa diyette o yenir mi ama yaaaa” diyoruzAccess yemiş. İnkar ederse inanma.