- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.406
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.441
Mune 50 yaşında, boyunca kızı var, ilk tenhada kıstıracağınız o olsun benceMune 1 bu 2 adamı çatlatmaya gelmişler dünyaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mune 50 yaşında, boyunca kızı var, ilk tenhada kıstıracağınız o olsun benceMune 1 bu 2 adamı çatlatmaya gelmişler dünyaya
Motivasyon olamıyıcak çunki sen zaten yiyip kilo almayan tayfadansınbirazda üzüyor neden bende öyle degilim diyeMotivasyon fotisi. Ama memem yok, o kısımla çok ilgilenmeyin.
Hiç yaniMotivasyon olamıyıcak çunki sen zaten yiyip kilo almayan tayfadansınbirazda üzüyor neden bende öyle degilim diye
Mune ablayı kıstıra bilecegini sanmamMune 50 yaşında, boyunca kızı var, ilk tenhada kıstıracağınız o olsun bence
Yap bence ben bir ara bayağı karın kası yapmıştım eridi. Şimdi o fotolara bakıp motive olup spor yapıyorum.Yaaa maşallah ben de kendi 55 kilo halimi duvar kağıdı yapayım diyorum motivasyon için anfjskksk hedefim o kadar değil ama motive eder en azından
Hani kız tarifBen işlerimi bitirip geliyorum hemen tarif vercem bence mük ben çok seviyorum
Bence ilk hafta cezayı sana iteleriz gibime geldi dhhdhdKilo kaybım olunca paylasıcaaamm
Hahahahaaaa sanırım belli olduBence ilk hafta cezayı sana iteleriz gibime geldi dhhdhd
Geldimmm mutfağı topladım da, çocuğu sallarken yazıyorum hemen hehehHani kız tarif
Sayılsın kızKilo almayı durdurmak da başarı sayılsın
Benim vatandaşlığım yok bebeyimOyunu verdin mi canım accessdenied
8Koltuk sildim, kaç kalori gitmiştir
Ay bunu biliyorum güzel oluyor gerçektenGeldimmm mutfağı topladım da, çocuğu sallarken yazıyorum hemen heheh
3 yk ince çekilmiş yulaf ezmesini 1 sb sütle pişir kıvam alana kadar. Pişince hemen üstüne 2 kare bitter atıyorsun yarım da muz dilimliyorsun. Mis muzun diğer yarısını pişirirken içine katanlar da var ezip. Ben içinde sevmediğim için sadece üstüne loyuyorum. (Ps: ince çekilmiş yulaf olması önemli)