- 3 Temmuz 2022
- 4.412
- 12.718
- 27
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.301
Israr ettiler de yokkk olmaz dedimİrade kadın jsjdjjd açık havaya çıkmam bile yeterli, hayvan gibi yerim.
Bi dk ya sen zaten zayıfsın ne alaka diyet topiği öfff lütfen ciddi şişmanlar eklesin.Israr ettiler de yokkk olmaz dedim
Haftasonuyduİveeet geldim herkeşler düzgün beslendi mi?
Allah bilir..İveeet geldim herkeşler düzgün beslendi mi?
Haftasonuydu
Allah bilir..
Bu gün sadece kepap yedim saat 5 gibi.
Ohoo biz sonuncu olmayız. Listede 18 kişi var 3-4 kişi yazıyor konuyaKim kilo vermezse ceza alacak degilmiydi?az çok fark etmez ki sonucta
HaklısınOhoo biz sonuncu olmayız. Listede 18 kişi var 3-4 kişi yazıyor konuya
Geçmiş olsun kuzum noldu?Bu gün sadece kepap yedim saat 5 gibi.
Doktor falan derken pek yemeye vakit olmadı ondan sonra zaten salatalik meyve yedim gunu kapattim.
Şükür bir şey yok canım sağolGeçmiş olsun kuzum noldu?
Tamam kuzucum yarın aynen düzene devam tamam mıŞükür bir şey yok canım sağolçocukları aylık kontrole götürmüştüm.
Merak etme ekmek falan yemedimTamam kuzucum yarın aynen düzene devam tamam mı
Gayet iyi kilo vermişsin kaç kilosun şimdi ?16kilo verdikten sonra yenidenmi aldın?Kızlar şeyyy... bodozlama dalıyorum konuya ama 2 ayda 16 kilo verdim ama smdi yavaşladı. Ödemden mi gitti acaba
Liste de yoksun ama olsaydın 7 bin adım cezası varBirde şeyy ben arada kacamak yapıyorum bunun günahısı varmı
95 kiloydum dogum yapali 6 ay oldu emzirme doneminde oldugum icin cok sıkı diyete giremedm ama hızlı başladım vermeye. 79 a gelince yavaşladı gram gram gidiyor artk, geri almadm ama hızı durduGayet iyi kilo vermişsin kaç kilosun şimdi ?16kilo verdikten sonra yenidenmi aldın?
Listeyi bilmiyordum ama ben çok sık giremiyorumListe de yoksun ama olsaydın 7 bin adım cezası varaccessdenied dondurma yedigi için ceza aldı.Istersen bize katıla bilirsin
Kilo fazla olunca çabuk gidiyor ama 79 gibi rakamlar da artık daha yavaş veriyorsun bu normal bir şey.Yine dikkat ederek yavaştan kilo veririsin bizde öyle yapıyoruz her gun gramla düşüyor.95 kiloydum dogum yapali 6 ay oldu emzirme doneminde oldugum icin cok sıkı diyete giremedm ama hızlı başladım vermeye. 79 a gelince yavaşladı gram gram gidiyor artk, geri almadm ama hızı durdu