- 17 Ağustos 2023
- 7.224
- 19.574
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.281
Yürüyosun yemiyorsun bazen kaçamakta olsa kilo giderYok artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yürüyosun yemiyorsun bazen kaçamakta olsa kilo giderYok artık
Ben sonucun peşine düşmeyi bıraktım artık, sen bir foto at yeter ki, sana ne işler onu bulmak lazım, sinirlenince iştahın kapanıyorsa gıcıklık diyeti yaptıralım sana, topikteki herkes gıcık etsinAtıcam kız söz ama sonuç nolur bilmiyorum n
10bin adım dedik ya sende çikita muzValla çarşamba başladıydık çarşamba tartılırız gene. Ceza bulamıycaz bu gidişle kimse bişey demiyo
Ya benim tartım yok napicimmmValla çarşamba başladıydık çarşamba tartılırız gene. Ceza bulamıycaz bu gidişle kimse bişey demiyo
Gayiptenmi söyleyecekler kız kaç kilo verdigini tartı neden yokYa benim tartım yok napicimmm
Geçmiş olsun, rutin kontrol mü hastalık değildir inşallahBu gun spor yapamadim ayaklarimin yukarı kısımları öyle bir acıyorki bu gun dinlenme verdim zaten bu gun doktorda sicakta süründük.
Kız komşuda bakkalda birinde vardırYa benim tartım yok napicimmm
Ay bilmiyorum almadım sürekli tartılırım diyeGayiptenmi söyleyecekler kız kaç kilo verdigini tartı neden yok
O halatla beni sallandırcan di mi nxnxnGeçmiş olsun, rutin kontrol mü hastalık değildir inşallah
Topiğe gelmemle gitmem bir olacak ama yürüyüşe çıkmam lazım dönüşte gelirim inşallah
accessdenied sırf senin için çarşambayı halatla çekiyorum
Eltime gideyim onda vardı pazartesi detoks yapayım net cıksın kiloKız komşuda bakkalda birinde vardır
Yok abla bebegin aylık kontrol zamanıydı iki çocugun ikisine de baktırdım şükür iyiler sağolunGeçmiş olsun, rutin kontrol mü hastalık değildir inşallah
Topiğe gelmemle gitmem bir olacak ama yürüyüşe çıkmam lazım dönüşte gelirim inşallah
accessdenied sırf senin için çarşambayı halatla çekiyorum
Tamam o zaman pztesi den çarşambaya 2 gün var bu haftalık böyle olar sonra haftalık tartılmaya çalış aşkım olar mı?Eltime gideyim onda vardı pazartesi detoks yapayım net cıksın kilo
O pikmikte sadece bunları mı yedin?Merhaba kızlarrr bugün kahvaltıda 2 dilim tam buğday arasına 1 kare peynir koyup tozt yapıp yedim
Öğleden sonra 2 dilim gözleme (peynirli) bolca domates ve salatalık yedim
Ara öğün olarak züber yedim gün bitti
Olar niye olmasın?Tamam o zaman pztesi den çarşambaya 2 gün var bu haftalık böyle olar sonra haftalık tartılmaya çalış aşkım olar mı?
İvetO pikmikte sadece bunları mı yedin?
OlarrTamam o zaman pztesi den çarşambaya 2 gün var bu haftalık böyle olar sonra haftalık tartılmaya çalış aşkım olar mı?
İrade kadın jsjdjjd açık havaya çıkmam bile yeterli, hayvan gibi yerim.