- 12 Temmuz 2006
- 55.579
- 213.287
- 52
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.081
Yanına bir şişe su telefona kulaklık alıyorsun, müzik eşliğinde yürüyünce anlamazsın bile, müzik dinleyerek yürüyünce fizana gitsem sıkılmamVaaar, ama sıkılıyorum çok. Yani orada sanıyorum 50 tur falan atmam gerek 10bin adımı geçmek için
Buldum ya, 20 bin adım + yoğurt yeşillik ve su dışında hiçbir şey yiyip içmek yok, az gelmiş bu ceza belli, hmmm başkaaa 1 saat de plank, abdominal crunch ve side crunch cezasıKız ceza bulun valla yapıcamceza bulun diyorum bulmuyorsunuz jfjdjd
Oğlum da benimle geliyor, arabasında durduğu kadar deneyim bir müzikli olarakYanına bir şişe su telefona kulaklık alıyorsun, müzik eşliğinde yürüyünce anlamazsın bile, müzik dinleyerek yürüyünce fizana gitsem sıkılmam
Kız ceza bulun valla yapıcamceza bulun diyorum bulmuyorsunuz jfjdjd
Buldum ya, 20 bin adım + yoğurt yeşillik ve su dışında hiçbir şey yiyip içmek yok, az gelmiş bu ceza belli, hmmm başkaaa 1 saat de plank, abdominal crunch ve side crunch cezası
Bebekle yürüyeceksen bir şey diyemem, o zaman ne kadar yürüyebilirsenOğlum da benimle geliyor, arabasında durduğu kadar deneyim bir müzikli olarak
Depresif Penguen kayda geçsin lütfen valla yapıcam dedi, cezalık olur da yapmazsa topikte fır döndüreceğim kendisini
Ay başladı gene katil gibi konuşmaya hdjdh
Buldum ya, 20 bin adım + yoğurt yeşillik ve su dışında hiçbir şey yiyip içmek yok, az gelmiş bu ceza belli, hmmm başkaaa 1 saat de plank, abdominal crunch ve side crunch cezası
Ne ara banlandında geldin MargaretBu sıcakta evde misafir vardı bütün gün, maalesef bugün diyet yalan oldu. El nino!
Oğlum mürdümün kendisi ne ki dilimliyosun sanki karpuz bdbdbdb valla 2 dişlik canı varAkşam yemeğim tavuk sote salata ve 2 kaşık pilavdı. Tv izlerkene 1 dilim şeftali ve bir dilim mürdüm eriği yedim. Simdi pilates yapıcam üstüne de yeşil cay içicem.
Sen Fransa’da değil de buralarda olacaktın var yaaaa, ibreti alem için her gün sürükleyerek yürütürdümAy başladı gene katil gibi konuşmaya hdjdhfdjjdhd canıma kastı var
Ablacım hemen kaydı aldım ama buDepresif Penguen kayda geçsin lütfen valla yapıcam dedi, cezalık olur da yapmazsa topikte fır döndüreceğim kendisini
Yetmez falakaya yatır beni sitenin girişineDepresif Penguen kayda geçsin lütfen valla yapıcam dedi, cezalık olur da yapmazsa topikte fır döndüreceğim kendisini
Afiyet olsun balımmm çok iyi gidiyorsunAkşam yemeğim tavuk sote salata ve 2 kaşık pilavdı. Tv izlerkene 1 dilim şeftali ve bir dilim mürdüm eriği yedim. Simdi pilates yapıcam üstüne de yeşil cay içicem.
Kız ben ne biliyim 38 km aç susuz koşturup barfiks çektirecek
Bari fıstıklı tereyağlı yapın ben de yerim hxhdh