- 15 Şubat 2013
- 24.402
- 91.901
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.061
Kız azcık pilavdan dönenin likaşığı kırılsın
Bir de hareket edince insanın kıçı başı toparlanıyor da. Annem mesela bir yürüyor aşkım her gün, en az 10.000 adımı var o kilosuyla. Onu da atmasa yuvarlanıp gidecek. Ama işte yürüyerek şekerini falan baya dengelediYürümem lazım penguşum
mesaj tekrarıKız azcık pilavdan dönenin likaşığı kırılsın3 kaşık 5 kaşık için üzülmeyelim sevelim sevilelim gülelim eğlenelim bdbdhd ay sustum tamam be bdbdhd
Kız azcık pilavdan dönenin likaşığı kırılsın3 kaşık 5 kaşık için üzülmeyelim sevelim sevilelim gülelim eğlenelim bdbdhd ay sustum tamam be bdbdhd
10bin adım kilolu birisi için hiç kolay değil maşallah annene.Bir de hareket edince insanın kıçı başı toparlanıyor da. Annem mesela bir yürüyor aşkım her gün, en az 10.000 adımı var o kilosuyla. Onu da atmasa yuvarlanıp gidecek. Ama işte yürüyerek şekerini falan baya dengeledi
Mağduruz nxnxnxn
Helal olsun, çok öpüyorum ellerinden. Valla utandım biraz şimdiBir de hareket edince insanın kıçı başı toparlanıyor da. Annem mesela bir yürüyor aşkım her gün, en az 10.000 adımı var o kilosuyla. Onu da atmasa yuvarlanıp gidecek. Ama işte yürüyerek şekerini falan baya dengeledi
Balım annem gezençe olduğu için durmaz yerinde o yüzden yapı meselesi buHelal olsun, çok öpüyorum ellerinden. Valla utandım biraz şimdi
Ablam çok yürür benim, her yere yürüyerek gidiyor. O da sayıyor adımlarını. Ben ise hiç adımsayar açmıyorum, uygulama dahi yok telefonumdaBalım annem gezençe olduğu için durmaz yerinde o yüzden yapı meselesi busen de alıştıkça yürürsün annem gençken evden işe bile yürürmüş bazen
Hiçbir şey için geç değil aşkım indir bugün, minnoşlardan fırsat buldukça yürürsünAblam çok yürür benim, her yere yürüyerek gidiyor. O da sayıyor adımlarını. Ben ise hiç adımsayar açmıyorum, uygulama dahi yok telefonumda
Vallahi gören de yeme diye kırbaçlanıyorsun sanacakMağduruz nxnxnxn
Hiç yürümüyor değilim ama 10-15bin adım da atamam yahu, kartaldan kadıköye mi geçeyim nerde atıcam o kadar adımıHiçbir şey için geç değil aşkım indir bugün, minnoşlardan fırsat buldukça yürürsün
Park yok mu? Genelde yürüme parkurları oluyor parkların.Hiç yürümüyor değilim ama 10-15bin adım da atamam yahu, kartaldan kadıköye mi geçeyim nerde atıcam o kadar adımı
Vaaar, ama sıkılıyorum çok. Yani orada sanıyorum 50 tur falan atmam gerek 10bin adımı geçmek içinPark yok mu? Genelde yürüme parkurları oluyor parkların.
Kız ceza bulun valla yapıcamVallahi gören de yeme diye kırbaçlanıyorsun sanacakyahu löööööp löööööp yiyorsun diyet topiğinde pilav tarifi alıyorsun
Sen kilo vereceğim derken üzerine bir 5 kilo daha ekleyeceksin, sana sağlam bir ceza bulalım diyeceğim ama seni bulabilirsek yaptırırız
Harika bi seçim tebrik ederimKocem Fransız
Çikita muz?Kız ceza bulun valla yapıcamceza bulun diyorum bulmuyorsunuz jfjdjd