- 15 Şubat 2013
- 24.402
- 91.927
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.101
Margırıt yarın yeniden başlarsın bebeyimBu sıcakta evde misafir vardı bütün gün, maalesef bugün diyet yalan oldu. El nino!
Kadın boşunamı super möderator olmuş canımKız ben ne biliyim 38 km aç susuz koşturup barfiks çektirecek
Baaak haaalaaaaBari fıstıklı tereyağlı yapın ben de yerim hxhdh
Şoka girecek ordan hastaneye ordan tahtalı köye bxbxbxbKadın boşunamı super möderator olmuş canımTabi çektirir.Bu dedigini yaparsan bir gecede 3 4 kilo verirsin bak iyi yanını düşün bedenin şoka girecek ilk kez bu kadar haraket etdigin için.
Birileri beni insaflı banlamış, bir gün sürdü.Ne ara banlandında geldin Margaret
Sen yapamayacagina göre birşeycik olmazŞoka girecek ordan hastaneye ordan tahtalı köye bxbxbxb
Belki yanlışlıka olmuştur hatırlatmaBirileri beni insaflı banlamış, bir gün sürdü.
Salatalıktan gittim bu sefer.Belki yanlışlıka olmuştur hatırlatma
Olursun tabii hoş geldinSelammmm ben de zayıflamaya başlıyorumm!!!!! 3 gün oldu başlayalı. Burda sizinle motive olurum umarım
Salatalıktan nası bağlanabilirsin ki? Ndndn küfür mü ettin salatalığa jfjdjSalatalıktan gittim bu sefer.
Salatalıktan banlanmaya nasıl bir dönüş oldu ki?Salatalıktan gittim bu sefer.
şaka maka grubumuz büyüyor zayıflamazsak büyük rezillik olurOlursun tabii hoş geldin
Yav üyenin biri bebesinin ilk dişiyle ısırdığı salatalığın fotoğrafını atmıştı. Biri de çıktı habire rezillik bu, hepiniz kafayı çocukla bozmuşsunuz falan dedi. Dayanamayıp çok az aşağıladım. Hor görme seviyem az olduğu için ban sürem de az oldu demek ki.Salatalıktan banlanmaya nasıl bir dönüş oldu ki?
Boklu bez atmamışki salata atmış rezillik falan amma abartmışYav üyenin biri bebesinin ilk dişiyle ısırdığı salatalığın fotoğrafını atmıştı. Biri de çıktı habire rezillik bu, hepiniz kafayı çocukla bozmuşsunuz falan dedi. Dayanamayıp çok az aşağıladım. Hor görme seviyem az olduğu için ban sürem de az oldu demek ki.
Mune ablanın burada ne işi var canım tabii ki görmezBoklu bez atmamışki salata atmış rezillik falan amma abartmışbazen hak edene hak etdigini söylemekte lazım.Inş Mune abla görmez
bende açligimi bastirmak için su içtim 2 bardak iyi ki su serbest yoksa napardıkAy akşam yemeğini çok az yedim galiba acıktımbi sürü de su içtim midem langırt oynuyo sanki
Kızım benim aç karnına midemi bulandırdı şubende açligimi bastirmak için su içtim 2 bardak iyi ki su serbest yoksa napardık
Şu an bir bardakta içtim bebek mamasini yedi uyusun uyucam.Benimde aç midem ama napalim suyu döktüm gitti ara vererek iç bir anda çok içince benimde midem bulaniyor.Kızım benim aç karnına midemi bulandırdı şu