- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.826
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.041
Tarif vereyim bişir ye
Ben her hafta pişiriyorum bir kez
Bizim en özel yemeklerden her özel günün olmazsa olmazı.
Ver kız özelden ver ama Depresif Penguen öldürür bizi
️️
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarif vereyim bişir ye
Ben her hafta pişiriyorum bir kez
Bizim en özel yemeklerden her özel günün olmazsa olmazı.
Ver kız özelden ver ama Depresif Penguen öldürür bizi
Şimdi iki türlü pilav yapıyoruz biri şah plov diğeri sade plov şah plov zor ugraştırır seni ben sana en iyisi kolay olani yazayım?Ver kız özelden ver ama Depresif Penguen öldürür bizi
Ay basıldık ndjdjdj
Ay nerden çıktın hemen
Yok ikisini de yaz kız bademli kayısılı falan olanı yaz en çokŞimdi iki türlü pilav yapıyoruz biri şah plov diğeri sade plov şah plov zor ugraştırır seni ben sana en iyisi kolay olani yazayım?
Tamam ikisinide yazarım sanaYok ikisini de yaz kız bademli kayısılı falan olanı yaz en çok
Ay nerden çıktın hemen
Ayyy şimdii çığlık atçam kızım sizin hedefiniz şu mu söyleyin hele banaAy basıldık ndjdjdj
Güzelmiş yalnızAyyy şimdii çığlık atçam kızım sizin hedefiniz şu mu söyleyin hele bana
Eki Görüntüle 3438561
Tarif veriyorduk yasuçumuz yok zayıflayıp yiyicez sözAyyy şimdii çığlık atçam kızım sizin hedefiniz şu mu söyleyin hele bana
Eki Görüntüle 3438561
Gıdısı çok iyi maşallah boğum boğumGüzelmiş yalnız
Benimde aklımı çeliyor pilavi çok severim keşke zayıflasakta yesekGıdısı çok iyi maşallah boğum boğum
Senin diyet bitmeyecek aşkım bu gidişle sen o yemeğin adını al googledan bakarken ekrana ekmek banarsın
Vallahi buharda pişmiş yağsız tuzsuz pilavı içiniz alırsa yiyinBenimde aklımı çeliyor pilavi çok severim keşke zayıflasakta yesek
Yok kız biticek ama acele koştur koştur zayıflamak istemiyorum ben zaten öyle aşırı yemeyince sonra 10 katını yiyorum, benim derdim hareket etmek zorunda kalmak, yeme saatlerimi ayarlamak ve de aşırı abartmadan yemek. Vericem amaGıdısı çok iyi maşallah boğum boğum
Senin diyet bitmeyecek aşkım bu gidişle sen o yemeğin adını al googledan bakarken ekrana ekmek banarsın
Organların dinleniyor işte bizim üni de hoca kışın sigara içerdi yazın bırakırdı sezonlukValla bu aralar can sıkıntısından benim de başlayasın var sigara içmiyorum diye içki de içmiyorum bi yere de gitmiyorum ot gibi yaşıyorum
3 4kaşıkla bir şey olmaz ki nasıl olsa vücut alışmışı bırakmamalı diyorsunuz sonra bir anda kilo aliriz yiyince falanyiye biliriz yani az da olsaVallahi buharda pişmiş yağsız tuzsuz pilavı içiniz alırsa yiyin
Ay ben de tersini yapam diyorum işteOrganların dinleniyor işte bizim üni de hoca kışın sigara içerdi yazın bırakırdı sezonluk
Zaten kısa vadede kilo vermek vücudu şoka soktuğu için alması daha hızlı olabilir ama sen yine de böyle deyip kahvaltıda elmalı börek yeme he mi kuzumYok kız biticek ama acele koştur koştur zayıflamak istemiyorum ben zaten öyle aşırı yemeyince sonra 10 katını yiyorum, benim derdim hareket etmek zorunda kalmak, yeme saatlerimi ayarlamak ve de aşırı abartmadan yemek. Vericem ama
Yemin ediyorum accessdenied le ikinizin savunmaları bana Socrates’in savunması gibi geliyor3 4kaşıkla bir şey olmaz ki nasıl olsa vücut alışmışı bırakmamalı diyorsunuz sonra bir anda kilo aliriz yiyince falanyiye biliriz yani az da olsa
Yürümem lazım penguşumZaten kısa vadede kilo vermek vücudu şoka soktuğu için alması daha hızlı olabilir ama sen yine de böyle deyip kahvaltıda elmalı börek yeme he mi kuzum