- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #7.261
Ben de dün 4.800 küsür adım attım ama anca aksam vakti istiValla vermem şart, İzmirin 50 derece sıcağında nası 10 bin adım atayım her haftahesabı kapatıp gitmem gerek yani bdbsbs
Bak bak bakValla vermem şart, İzmirin 50 derece sıcağında nası 10 bin adım atayım her haftahesabı kapatıp gitmem gerek yani bdbsbs
Yani burda yürümek imkansız anacım. Gündüz yürüyemeyecek kadar sıcak. Akşam da bi seferde 10 bin adım atamam ben kimse kusura bakmasın yani. Fransa’da hava soğuktu 8i zorluyordum burda mümkün deelBak bak baköyle mi oldu şimdi
kız leslie filan yap ben evde dün gene yaptım klimaynan birlikte 40 dakkaaYani burda yürümek imkansız anacım. Gündüz yürüyemeyecek kadar sıcak. Akşam da bi seferde 10 bin adım atamam ben kimse kusura bakmasın yani. Fransa’da hava soğuktu 8i zorluyordum burda mümkün deel
Leslie Yi nası atcam 40 dakikalık video mu atamkız leslie filan yap ben evde dün gene yaptım klimaynan birlikte 40 dakkaa
adım oluyormuş ondada geçen biri 15dk sına 1960 lı filan bi adım demişti yani bi iki tur 45 dk leslie yapsan olur bence ahahahah kolunada tak adımsayarını saysın sen hopladıkçaLeslie Yi nası atcam 40 dakikalık video mu atam
Adımsayar yok ki bende elimde telefonla mı hoplayayımadım oluyormuş ondada geçen biri 15dk sına 1960 lı filan bi adım demişti yani bi iki tur 45 dk leslie yapsan olur bence ahahahah kolunada tak adımsayarını saysın sen hopladıkça
kız telefonlar yanlış sayıyormuş yaa eşim dedi geçen bende yürüdüm parkta kendim saydım 1 tur 550 adım çıktı telefon uçurdu resmenAdımsayar yok ki bende elimde telefonla mı hoplayayım
Telefon kaç çıkarmışkız telefonlar yanlış sayıyormuş yaa eşim dedi geçen bende yürüdüm parkta kendim saydım 1 tur 550 adım çıktı telefon uçurdu resmen
GünaydınnGünaydııın yararlı güneş ışınlarım
Takcan saati koluna ya da telefonu totoya koycan cebine yürücen işte onu da mı biz söyleyelimLeslie Yi nası atcam 40 dakikalık video mu atam
Aslında adım saymak mantıksız. 1 saat tempolu yürüyüş demek lazım. Herkesin adımı bir değil sonuçtakız telefonlar yanlış sayıyormuş yaa eşim dedi geçen bende yürüdüm parkta kendim saydım 1 tur 550 adım çıktı telefon uçurdu resmen
Leslie yerinde saydırıyor telefon onu sayar mı?Takcan saati koluna ya da telefonu totoya koycan cebine yürücen işte onu da mı biz söyleyelim
binlerde çıkıyor yaa tutmuyor pekTelefon kaç çıkarmış
kız burdan biri bakmıştı 15dk sına 1960 lı bi adım demişti hem daha çok efor sarfettiriyor kol bacak karın hepsi çalışıyor :)Leslie yerinde saydırıyor telefon onu sayar mı?
Leslie yapmak daha mantıklı ama buraya nası atılan neyse boşver evse yürütmem bugünkız burdan biri bakmıştı 15dk sına 1960 lı bi adım demişti hem daha çok efor sarfettiriyor kol bacak karın hepsi çalışıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?