- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #6.741
AnaaGhdbbdjdndnfnndnfn dndbdb. Hd d dndnıdjdhdjjdjjddjjdkdjdjdjfjffjfjjffkfj dn dnnenend f bf gf mdçf föm fr. D rr r. Tr r e eee ee e e w. Kekekemdkkdkeb
Gjghrdnhdjrnrjrjejedjjejejwjehwnenenenemekkejejejeejjeejejjhrs. Rbbr e. Nrkrjmr
5bucuk ve 3 yaşındalar. Kapıdan çıkar çıkmaz koşuyorlar. Bende peşlerine takılmak zorunda kalıyorum. Nefes nefese geri dönüyoruzNasıl yapıyorsun büyükler mi
Bende ne yediğini anlamaya çalışıyordumAnaaanne bi şey yazıcam diye aldı telefonu sıpa
Bende aynı durumdayım ilaclarim var ve dün doktor antibiyotik falan da yazdıHormon ilaçları kullanıyorum adet düzenleyici o yüzden şişim valla aklınıza yemek yediğim gelmesin valla
Dün gece 2 de kısır yiyodum hala
ahhaahahah diyeti unuttun dün hemiDün gece 2 de kısır yiyodum hala
Ay napayım ya olur öyle arada kaçaklarahhaahahah diyeti unuttun dün hemiaccessdenied keşke bi tabak alıp nefsini körleyip bıraksaydın kalanını :)
Tartilsana bak ne kadar geri almışsin sirf meraktan yani daha tarti gününe çok var zatenDün gece 2 de kısır yiyodum hala
+800 gramTartilsana bak ne kadar geri almışsin sirf meraktan yani daha tarti gününe çok var zaten
Dediydim en az 1kilo diye+800 gram
Benim 1 kilo aldığımı duyan Infinité kfjdjdjDediydim en az 1kilo diyespor yap gider
Benim 1 kilo aldığımı duyan Infinité kfjdjdj
kız niye üzüldünn modumu düşürme yaa dün 7 den sonra bişi yemedim saat 12 ancak yedim aralıklı oruç ediyomöğleni yazayım bende//
- yaklaşık 9 adet filan beyti sarma yedim (aslında yufka hamur işi yemesem iyiydi de akşam az yemişim çok acıktımm akşama telafi eder yürüyüş yaparım)
- yarım kase domates çorbası
kız niye üzüldünn modumu düşürme yaa dün 7 den sonra bişi yemedim saat 12 ancak yedim aralıklı oruç ediyomsabah işe yürüyerek geldim yarım saat yürüdüm akşamda yürürüm bi yarım saat gene tatlı ağzıma sürmüyorum dondurma çikolata evde yeniyor ben yemiyom ay bir öğünümde kilo olmasın yaa zaten küçük küççük yufkadan 9 adet sarma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?