- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #6.721
3 çocukla nasıl çıkabiliyorsun? Gerçekten tebrik ederim6 bin evde 4 bin dışarda 3 çocukla dışarı çıkmakta zordu
Ben iki tanesiyle çıkıyorum. Yürümüyoruz, koşuyoruz3 çocukla nasıl çıkabiliyorsun? Gerçekten tebrik ederimBen küçüğümle çıktığımda yürüyebiliyorum. O bebek arabasında etrafı izliyor ama büyüğüm 2,5 yaşında. Kendi yürümek istiyor.
Benimde ortanca 2.5 yaşında kendi yürüyor zaten hiç düşünme3 çocukla nasıl çıkabiliyorsun? Gerçekten tebrik ederimBen küçüğümle çıktığımda yürüyebiliyorum. O bebek arabasında etrafı izliyor ama büyüğüm 2,5 yaşında. Kendi yürümek istiyor.
Nasıl yapıyorsun büyükler miBen iki tanesiyle çıkıyorum. Yürümüyoruz, koşuyoruz
Ayy darısı başımızaBugün sabah komşum bana ne kadar çok zayıflamışsın dedi
Evde nasıl attın canım 6000bin adımıBenimde ortanca 2.5 yaşında kendi yürüyor zaten hiç düşünmebebeğim 3 aylık ana kucağına koyuyorum önümde küçüğünde bebek arabası na giriyor yorulunca
Ya aslında ben de bahaneler üretiyor gibi oluyorum ama serinlikte çıkabilirim ikisiyle. Bebek arabasını da biraz büyükçe alsam ikisini de koyarım. Ama öğlene kadar o kadar yorulmuş oluyorum ki onlar öğlen uyuduğunda ben de uzanıyorum.Benimde ortanca 2.5 yaşında kendi yürüyor zaten hiç düşünmebebeğim 3 aylık ana kucağına koyuyorum önümde küçüğünde bebek arabası na giriyor yorulunca
Büyükçe arabaya da gerek yok şu benek arabalarına takılan tekerlekli sandalye ya da ayakta durabilecekleri aparat var ondan al daha mantıklıYa aslında ben de bahaneler üretiyor gibi oluyorum ama serinlikte çıkabilirim ikisiyle. Bebek arabasını da biraz büyükçe alsam ikisini de koyarım. Ama öğlene kadar o kadar yorulmuş oluyorum ki onlar öğlen uyuduğunda ben de uzanıyorum.Beynen yoruluyorum. Ona sus, diğerine dur demekten. Hareket etsem aslında daha enerjik olurum.
Komsuna deseydin götünü kasısın nazar değmesinBugün sabah komşum bana ne kadar çok zayıflamışsın dedi
Senin kızların çok tatlılar yaw3 çocukla nasıl çıkabiliyorsun? Gerçekten tebrik ederimBen küçüğümle çıktığımda yürüyebiliyorum. O bebek arabasında etrafı izliyor ama büyüğüm 2,5 yaşında. Kendi yürümek istiyor.
Öküz gibi yedimöküz
Kızlar regl olamadım ödem de atamadım ama biraz gidiyor yine çok mutluyum -700 @accessdenied
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?