- 3 Temmuz 2022
- 4.454
- 12.822
- 138
- 27
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #3.621
Beybi regl oldum bitince paylaşacağım@Muhittin @SAPYOSEKSUEL @merymeryg @Turunc chemist @MuneBllossom @luckk01 @Processes Tartı gününe davetlisiniz gençlerr resimleri alalım
geri kalanını da senaccessdenied etiketle
uyuyosun iş başa düşdü
Kim ki o terbiyesizTüm üyelere etiket yapmak lazım ya haberleri olsun gelsinler tarti resmi atsinlar admin hala fosur fosur uyuyo kesin ya da kilosu 5 gram daha az gorunsun diye zaman geçiriyor
Benim reglim 2haftadir bitmiyorBeybi regl oldum bitince paylaşacağım
Adı lazım değil baş harfi senKim ki o terbiyesiz
Kızlar yazıcam herkesi daha şimdi gözümü açtımAdı lazım değil baş harfi sen
2. Günüm bugün haftaya anca atarım zaten bu haftanın ve önümüzdeki haftanın giden kilosu tartıya yansır diye düşünüyorumBenim reglim 2haftadir bitmiyordogumdan sonra ilk adetim bu
Ne zaman bitiyor o zaman birdaha ki hafta da atıcaksın?
Tartiyi atda en önemlisi gerisi hall olurKızlar yazıcam herkesi daha şimdi gözümü açtım
5 kişi tartisini atdiZaten herkes gelmemiş
Ben atınca başkaları atmasa da cezayı ben alıcam sankiTartiyi atda en önemlisi gerisi hall olur
cezayi kim alacak bakalim
Çagirmazsan tabi gelmezlerZaten herkes gelmemiş
At artık lütfen beni kurtarBen atınca başkaları atmasa da cezayı ben alıcam sankiöyle bir bana odaklı jfjdjd
Sen en güçlu adayımsınBen atınca başkaları atmasa da cezayı ben alıcam sankiöyle bir bana odaklı jfjdjd
Sen daha yeni katıldın dimi 200gram vermişsin çünkiEki Görüntüle 3440115 kızlar aranıza pazartesi katıldım ve 66.1 süper
Kız nerde tartın göremedimAt artık lütfen beni kurtar
İşte burdaaaKız nerde tartın göremedim
Aktif yazarsan bildirim gelicekAman yarabbiii bende akşam oldu herkes işinde gücünde yazmıyor akşam olunca kimse dediydimm meğersem bildirim gelmemişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?