- 15 Şubat 2013
- 24.975
- 1
- 94.664
- 798
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #3.421
Çarşamba olmaz perşembeBişey diycem benim de Woman gibi işlerim varmış şimdi ajandaya bakınca farkettim ben de çarşamba vereyim mi
YokBişey diycem benim de Woman gibi işlerim varmış şimdi ajandaya bakınca farkettim ben de çarşamba vereyim mi
Ben yemiyorum ciğer o yüzden bence yağsız yenirYiyorsa hakkını vererek yesin bari yagsız ciğermi olur canım iyicene ekmegi ban sen tamam mı @Bllossom
Mune abla banlar bir kereÇarşamba olmaz perşembe
Aman hemen şeyyap hemmennn
Ya canım sen zaten kilo almiyon boş verBen yemiyorum ciğer o yüzden bence yağsız yenir
Kilodan değil sevmiiyiiimmYa canım sen zaten kilo almiyon boş ver
Benim canım sıkılıyor öyle ya
Tabiiiiiğğ de yarin carsamba zatenBişey diycem benim de Woman gibi işlerim varmış şimdi ajandaya bakınca farkettim ben de çarşamba vereyim mi
Sen çikitayı çalış bence do’mu mi’mi ona karar verTabiiiiiğğ de yarin carsamba zaten
Lutfen canan hoca gibi konuşmaKilodan değil sevmiiyiiimm
Ben cezam neyse cekerimSen çikitayı çalış bence do’mu mi’mi ona karar ver
Ye istersen bişeylerLutfen canan hoca gibi konuşmayemek dedigin yagli olucak
yemek demişken acıktım
Millet diyette olunca yürümeye takat kalmıyo kiYo adım sayısını duyunca kaçiyorlar
İçimden bi ses bana kitlendi diyo jcjcjcBen cezam neyse cekerim
Yoo sabah şov zamanı yermiyim hiçYe istersen bişeyler
200 eur karşılığında tartılıp foti atarım sana. Sen de buraya salarsınBişey diycem benim de Woman gibi işlerim varmış şimdi ajandaya bakınca farkettim ben de çarşamba vereyim mi
inş sen olursunda muthiş sesinden mahrum kalmayızİçimden bi ses bana kitlendi diyo jcjcjc
Tam o zaman yürümek lazım işte bilmiyonuzMillet diyette olunca yürümeye takat kalmıyo kiadım sayısını duyan kaçar tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?