- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.236
- 468
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #3.401
Noo tdk'ye doğrusuKisaltmalardan sonra gelen ekler, kisaltmanin okunus sekline gore yazilir
Pavyon mu ahshsjjdGel önce yemek yer ordan nereye götüreceğimi tahmin ediyorsundur
Kız simdi beni blocklar shjsjsjAma sen olmasan margırıt bizi ayakta uyutup otel parası alacaktı
Aman o önce çikitayı do’dan mı söyleyecek mi’den mi onu şeyetsinLinçlenirsin Woman hemen köşede bekliyor yazım yanlışları için
Allahım töbe içim fesat Atamı ziyaret etmeden olmazYok kız Anıtkabir ama illa istiyorsan…
Birde koç olacak yağlı ciğer yemeye yolluyoAyıp komşuya hayırlı olsuna gitmesin mi kadın
Yağları ayıracak canım yağını niye yesinBirde koç olacak yağlı ciğer yemeye yolluyoamaan yiyin ben kilo almiyicam ki
ekmek banmayı unutmaBllossom
1.5 lavas yeme hakkım var onu yerimBirde koç olacak yağlı ciğer yemeye yolluyoamaan yiyin ben kilo almiyicam ki
ekmek banmayı unutmaBllossom
Yiyorsa hakkını vererek yesin bari yagsız ciğermi olur canım iyicene ekmegi ban sen tamam mıYağları ayıracak canım yağını niye yesin
Burda galiba hepimiz birbirimizi gazlayınca boğazı tutuyoruzBu gruptakiler hiç bogazini tutamiyor püü
Yok biz tam tersi yiyoruzBurda galiba hepimiz birbirimizi gazlayınca boğazı tutuyoruz
Ben yaprak ciğer yiyorum terayağındaYiyorsa hakkını vererek yesin bari yagsız ciğermi olur canım iyicene ekmegi ban sen tamam mıBllossom
Bende zayıf kadın videolarına bakıyorum motive oluyorumBu iç çamaşırı uğruna böyle inat ettim kilo vermeye baktıkça motive oluyorum
Benim canım sıkılıyor öyle yaBende zayıf kadın videolarına bakıyorum motive oluyorum
Baklavacıda görünen üyeler var bak la vaYok biz tam tersi yiyoruzdeğişiğiz biraz
Yo adım sayısını duyunca kaçiyorlarBurda galiba hepimiz birbirimizi gazlayınca boğazı tutuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?