- 15 Şubat 2013
- 24.973
- 1
- 94.660
- 798
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #3.381
Deli mi neKızlar gruptaki herkesi seviyorum samimi söylüyorum hepiniz tanımasam da elektrik aldığım arkadaşlarsınız. Ben konu başlığını bulmayı bilmiyorumkonu trendlerde yoksa msj yazamıyorum. Bazen auliyi depresifi faln takip edip buluyorum msmdm alın size cehaletin dibi
Böyle de dötü bası dagıtırız isteIki maşallah disiplin örnek dedik yakışmadı bacım
Pekeke diyor ya onlar da böyle ağzına tuvalet terliğiyle vurasım geliyorBen öyle okuyunca kendimi Pervin Buldan gibi hissediyorum Allah esirgesin ahahahjshs
Yoo beni sevmiyormuşsun işte benmişim oDepresif amacın ne aşkımsu tenhada dövdürcen mi beni dmddn seviyom ulaaaağğn
Yemeyin bunları mesela istanbulda da diyet cok zor bakın simdi karsıma cigerci acılıyor yemeyeyim de ne yapayımAntep'te diyet çok zor diye diye yol yapmış fakat anlamamışız. Ne safmışız
Yalan söyliyorsuğn yağlaaağnnn
Ne demek deli mi ksksk bu konuda şüphen olmamalıydıDeli mi ne
Ankara’da Aspava var gelin diyet bitince hepinizi bayıltana kadar yedireyimYemeyin bunları mesela istanbulda da diyet cok zor bakın simdi karsıma cigerci acılıyor yemeyeyim de ne yapayım
Hayır demem ben yaAnkara’da Aspava var gelin diyet bitince hepinizi bayıltana kadar yedireyim
yemeYemeyin bunları mesela istanbulda da diyet cok zor bakın simdi karsıma cigerci acılıyor yemeyeyim de ne yapayım
Ama sen olmasan margırıt bizi ayakta uyutup otel parası alacaktıYemeyin bunları mesela istanbulda da diyet cok zor bakın simdi karsıma cigerci acılıyor yemeyeyim de ne yapayım
Ben de klavyenin düzelttiğini bozuyorum@Margaret Hale @WOMAN siz ikiniz konudayken yazım yanlışı yapacağım diye ödüm kopuyorşu yazışıma bakın linçlemeyin diye TDK’den gibi yazıyorum.
Yicem ya hos geldiniz seysine
Gel önce yemek yer ordan nereye götüreceğimi tahmin ediyorsundurHayır demem ben ya
Bu gruptakiler hiç bogazini tutamiyor püüYicem ya hos geldiniz seysine
Linçlenirsin Woman hemen köşede bekliyor yazım yanlışları içinBen de klavyenin düzelttiğini bozuyorum
Yicem ya hos geldiniz seysine
Ayıp komşuya hayırlı olsuna gitmesin mi kadınBu gruptakiler hiç bogazini tutamiyor püü
Can bogazdan geliyiiBu gruptakiler hiç bogazini tutamiyor püü
Di mi ölmüs mü desinler komsulukAyıp komşuya hayırlı olsuna gitmesin mi kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?