- 19 Nisan 2022
- 4.190
- 47.332
- 438
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #3.361
Di mi yaaaa aaa resmen yalandan linçleneceğim yoksa ben de bilirim TEDEKA demeyi ama doğrusu KEKız doğru yazmış zaten yav
Ahajjs kız yeni verdim ama hedef kiloma varamadımEee zayıf eli bu
Askimmm
Ben de. Yanlış okuyoruz.Ben te de ka diye okuyorum
Baya iyi gidiyorsun o zamanAhajjs kız yeni verdim ama hedef kiloma varamadım
Ya 2 aydır diyetteyim 65.5 la basladım
Askimmm
Tarti gününü atlat yersin bir taneNeyse bir tane bile yiyemeyeceğim o saten görünümlü kurabiyeyi yapayım
Bu arada ben de senlerce Ka dedim birisi bilmiş bilmiş geldi “ yalnız o keeeee” dedi bozuldum o gün bugündür Ke diyorumBen de. Yanlış okuyoruz.
Evet ama diyetisyeni bırakınca hic tartılmadım en son ona gidince 58 dim o yüzden merak ediyorumBaya iyi gidiyorsun o zaman
Yok sanmıyorum kokusu bile ağır geldiTarti gününü atlat yersin bir tane
Önemli olan evde de olsa spor yapman bende çocuklardan dolayi çok çıkamiyorum
Ciddiyet ve disiplinEvet ama diyetisyeni bırakınca hic tartılmadım en son ona gidince 58 dim o yüzden merak ediyorum
Yok sanmıyorum kokusu bile ağır geldi
Sınavdan geçtinEvet ama diyetisyeni bırakınca hic tartılmadım en son ona gidince 58 dim o yüzden merak ediyorum
Yok sanmıyorum kokusu bile ağır geldi
İnsallah yüzünü kara cıkarmam penguiCiddiyet ve disiplin
Dedi ve hunharca yediSınavdan geçtin
Yuh 12 000
En çok güvendiklerimden birisin baksana gruptakiler (İnsallah yüzünü kara cıkarmam pengui
Ben öyle okuyunca kendimi Pervin Buldan gibi hissediyorum Allah esirgesin ahahahjshsBu arada ben de senlerce Ka dedim birisi bilmiş bilmiş geldi “ yalnız o keeeee” dedi bozuldum o gün bugündür Ke diyorum
Ramazanda oruc tutarken basladım diyete nefsimin basını kestim attım kurabiye halt etmis ajsjsjjxEn çok güvendiklerimden birisin baksana gruptakiler (accessdenied ) olmayan baklavayı yemeye çalışıyor sen gözünün önündeki kurabiyeyi yemiyorsun
Iki maşallah disiplin örnek dedik yakışmadı bacımDedi ve hunharca yedi
Antep'te diyet çok zor diye diye yol yapmış fakat anlamamışız. Ne safmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?