- 6 Şubat 2009
- 118
- 0
- 52
- Konu Sahibi sebnem1978
- #1.281
steppırla aldığınız sonuçlar nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şebnemcim özelden mesaj yazmıştım
grubumuzu kurabiliriz öptüm.
yagmurcum msj atttım sana ama gelmedi demekki benim suanda bir ev tasıma telasım var düzenli yapamıyorum yeni eve yerleşeyim düzenimi kurayım telasım bitsin hemen katılıcam size bende öptüm
twist and shape googlede aratabilirsinarkadaşlar ben nerden bulabilirim bu aleti fiyat nedir ve adı ne nolur banada yardımm edin
twist and shape googlede aratabilirsin
kipadan alanlar olmuş yada diğer büyük mağazalara bakabilirsin
bir ara bimde satılmıştı
ürün 55 TL civarı daha fazla ödeme
meraba arkadaşlar benim basen ve kalça sorunum var eritmek istiyorum, aslında bisiklet almayı düşünüyordum, sizin sayfanızı gördüm, hepsiburadadan baktım Cardıo twıster step aleti 230 tl civarı, sizce pahalımı sizin kullandıklarınızla farkı ne, birde tutacakları olmadan nasıl yapabiliyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim çok kararsızım
kızlar bendede var bu aletten amahiç düzenli kullanamadım.uzun süre çalışamadığım için aletin üzerinde çünkü beni baya bi yordu sanki işe yaramıcakmış gibi geldi.burada yaılanlara bakılırsa olumlu sonuçlar ınmış.valla bende başlıcam.aslında koşu bandı var evde.ama bebeğim olduğu için onun uyumasını bekliyorum kullanmak için.o uyuyuncada biraz gürültülü oluyo.uyanıcak diye korkuyorum.bu aletin gürültüsü olmuyo.o yönden iyi
Ay bugün koşturmaktan yapadım:umursamaz:
Şimdi de yaparsam leş gibi terlerim herife ayıp olurzemuszemus
bugün 15 dak yapıyorumDün 12 dak yapmam lazımdı ama malum sebepten atlamıştım
bugün 13 dak olarak devam ettim
yarın nasipse 14 çıkaracağımsositososito
bugün 15 dak yapıyorum
sizlerde bir hareket yok sanırımmafoldumben