- 21 Nisan 2009
- 259
- 6
- 96
- Konu Sahibi sebnem1978
-
selam kızlarr ben 1 kilo daa werdim we hızla inceliyorum inanamıyorum hepsini steppere borcluyum her seyi yiyorum gecenin bi yarısı pasta bile yiyorum ya yne de inceliyorum super bse bu ben inneov este de kullnıorum gerci ama bana daa cok stepperın etkisi gbi gelio herkese kolay gelsiiin kaydirigubbakcemile3
Bu ineneov neymis???
Hic duymadim, simdi arastridim cilek tatli birseymis, fena birsey degil gibi ama önemli olan etkisi.
1 paketde 30 tane var, 3 üncü paketden sonrami sonuc aliniyormus, ozaman baya pahaliya patliyor sanirim.
Kaca aldin sen? 30 luk paketmi seninkide?
Icilimi nasil?
essn sen dene bakalim sonuc ne olacak merak ettim.
bence ek takviye yapmanıza gerek yok. sık ve az yin düzenli spor yapın kafii kaydirigubbakcemile2 a.s.
Hic duymadim, simdi arastridim cilek tatli birseymis, fena birsey degil gibi ama önemli olan etkisi.
1 paketde 30 tane var, 3 üncü paketden sonrami sonuc aliniyormus, ozaman baya pahaliya patliyor sanirim.
Kaca aldin sen? 30 luk paketmi seninkide?
Icilimi nasil?
essn sen dene bakalim sonuc ne olacak merak ettim.
Varmi yani degisiklik selluliterinde????
selam kızlarr ben 1 kilo daa werdim we hızla inceliyorum inanamıyorum hepsini steppere borcluyum her seyi yiyorum gecenin bi yarısı pasta bile yiyorum ya yne de inceliyorum super bse bu ben inneov este de kullnıorum gerci ama bana daa cok stepperın etkisi gbi gelio herkese kolay gelsiiin kaydirigubbakcemile3
CANIM ÖZLEDEN BANA URUNUN RESMINI ATARMISIN:teselli:
Ürün fotoğraf ve bilgilerini paylaşabilirsiiz arkadaşlar, sadece satış sitesi ve başka site linkleri vermemeye dikkat ediniz, kullandığınız ürün foto ve bilgilerini rahatlıkla paylaşabilirsiniza.s.
Merhaba arkadaşlarr ...
Yazılarınızı tek tek okudum çok şekersiniz hepinizde :)Ya ben bu aleti alalı 3 hafta oluo ve düzenli hergün 1000 adım yapıorum .Şubat ayında rejime başladım 8 kilo vermiştim bırakınca 3 kilosunu aldım yniden .Bu aleti aldım yememe dikkat etmeme rağmen halen bi değişiklik olmadı .Ha bu arada sirke de içmeye başladım .Bana fikir verin benim sorunum zaten sadece bacaklarım erimeleri gerek artık :)yaz geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?