- Konu Sahibi sebnem1978
Sanırım sonuç almak için acele ediorum haklısın sanırım artırayım bakalım biraz neler olucak umutsuzluğa kapılmak istemiorumn yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bu stepparlar hakketen ıse yarıyormu yarayan varsa hangı marka ve nasıl kullanıldı
kızlarr 2 gündür yazdıklarınızı okuyorum, spor ile saglklı yaşam bölümüne bir topik acmıştım, "uzay yürüyüşü mü kondisyon bisikleti mmi" diye, ikisinden birisini satın almak istiyordum, ama kararsızdım, burdaki övgülerden sonra bu ikisinden vazgecip twist stepper a kayıyorum :sm_confused:
tabi karın bölgesi icin de ab rocketi inceledim, hoşuma gitti, leg magic i de eğlenceli buldugum için ve 3 farklı aletle calışırsam sıkılmam diye düşündüğüm icin istiyorum
sizce stepper & leg magic & ab rocket üclüsünü mü almalıyım , toplam 238 ytl ye ? yoksa voit lc 300 n bisiklet mi ?
günaydın kızlar ben bu ürünü 19 nisanda aldım bu topikden etkilenerek:) galiba ben çok abarttım aldığım günden itibaren hergün ara vermeden 1 saat yaptım buda 4000 adım yapıyor ara vermeden yapınca pedalların arasındaki zincir aşırı ısınmış ve kırıldıeh tabi zincirin yenisi gelene kadarda aradan bi 10 gün geçti bende bu arada yürüyüş ve dans ile günde 1,5 saat spor yaptım bu arada 3 kilo vermişim neyseki 5 gün önce zincir geldi ve ben stepime kavuştum kaydirigubbakcemile3 şimdi daha dikkatli kullanıyorum günde 1,5 saat dans ediyorum step i de 15 dk aralarla her 15 dk da 1000 adım atıyorum gün içinde 4000 adıma tamamlıyorum
sizler 500-1000 adımla zayıfladığınızı yazmışsınız ya başka neler yaptınız acaba???
cnm bnce hic bulasma bnm de bskletm war hem uzay yuruyusu hem de elptk bsklet olrk kullanılıo cok kalori harcatıo ama bn stepperda aldıgım sonucu hc bseden almadm bgune kdr.kısa suredr kullanmama ragmen bu kdr iddialı konusyrm bak stpper hepsne bedel sdce onu alsan da yeter yerimseniben
kızlarr 2 gündür yazdıklarınızı okuyorum, spor ile saglklı yaşam bölümüne bir topik acmıştım, "uzay yürüyüşü mü kondisyon bisikleti mmi" diye, ikisinden birisini satın almak istiyordum, ama kararsızdım, burdaki övgülerden sonra bu ikisinden vazgecip twist stepper a kayıyorum :sm_confused:
tabi karın bölgesi icin de ab rocketi inceledim, hoşuma gitti, leg magic i de eğlenceli buldugum için ve 3 farklı aletle calışırsam sıkılmam diye düşündüğüm icin istiyorum
sizce stepper & leg magic & ab rocket üclüsünü mü almalıyım , toplam 238 ytl ye ? yoksa voit lc 300 n bisiklet mi ?
günaydın kızlar ben bu ürünü 19 nisanda aldım bu topikden etkilenerek:) galiba ben çok abarttım aldığım günden itibaren hergün ara vermeden 1 saat yaptım buda 4000 adım yapıyor ara vermeden yapınca pedalların arasındaki zincir aşırı ısınmış ve kırıldıeh tabi zincirin yenisi gelene kadarda aradan bi 10 gün geçti bende bu arada yürüyüş ve dans ile günde 1,5 saat spor yaptım bu arada 3 kilo vermişim neyseki 5 gün önce zincir geldi ve ben stepime kavuştum kaydirigubbakcemile3 şimdi daha dikkatli kullanıyorum günde 1,5 saat dans ediyorum step i de 15 dk aralarla her 15 dk da 1000 adım atıyorum gün içinde 4000 adıma tamamlıyorum
sizler 500-1000 adımla zayıfladığınızı yazmışsınız ya başka neler yaptınız acaba???
yine ben cewap werym =) eger eski sayfalara bakrsan urun sayesnde kilo wermis bi cok arkadası gorceksn ben de son ornegiyim daa 2 kilo werebildim ama yemegimden cok kısmıyorum yani ole sıkı bi diyette falan diilm ondandır o da.bi de urunun en onemli ozelligi bacaklara kalcalara we basenlere etki etmesi yani direk yagları eritio o yuzden werdirdigi kilo miktarının cok da onemi yok.kipalarda satılanlar onebody bnmki de ondan ama marka cok da onemli diil hepsi aynı islewi goruo hepsiburadaya bakabilirsn yerimseniben
badem 82 arkadasim pirinc lapasini denesene regl döneminden önce olan siskinlik gidiyor.
şimdi isteyenlere bir de inceltici yağ tarifi vereyim
malzemeleri çoktur. ama size 6-8 ay kadar gider.
1 şişe portakal yağı
1 şişe kekik yağı
1 şişe susam yağı
1 şişe okaliptus yağı
1 şişe limon yağı
1 şişe gül yağı
1 şişe biberiye yağı
1 şişe tarçın yağı
1 şişe karanfil yağı
bunları küçük plastik su şişeleri oluyor bunun içinde karıştırın sonra
problemli bölgenize sürün
(üst kol, basen, karın ..gibi) sonra üzerine streç film sarın.
üzerinize de bol bir eşofman veya tşört giyin.
böylece sıcaklık daha da artacak
bu şekilde 2 saat kadar durun
biraz spor yapabilirsiniz.
uygulama sıklığı size kalmış arkadaşlar.
bu arada aldığınız streç film iyi olsun bazıları yağlı bölgede hemen kayıp gidiyor:)
fiyat olarak ben 2 sene önce aldığımda bütün malzemeler 35 tl. tutmuştu.
ama 6ay kullanırsınız yani.
bir de şişeyi kullanmadan önce çalkalamayı unutmayın
kızlar ben bu karışımı 1 hafta her akşam kullandım belimden 4 cm göbekden 2 cm kalçadan 1 cm gitti kilo bazında etkisi yok ama baya sıkılaştırıyor
Merhaba arkadaşlarr ...
Yazılarınızı tek tek okudum çok şekersiniz hepinizde :)Ya ben bu aleti alalı 3 hafta oluo ve düzenli hergün 1000 adım yapıorum .Şubat ayında rejime başladım 8 kilo vermiştim bırakınca 3 kilosunu aldım yniden .Bu aleti aldım yememe dikkat etmeme rağmen halen bi değişiklik olmadı .Ha bu arada sirke de içmeye başladım .Bana fikir verin benim sorunum zaten sadece bacaklarım erimeleri gerek artık :)yaz geldi.
teşekkür ederim tatlım kesinlikle doğru motivasyonum artıyor. son 2 ayd ciddi anlamada diet yapmıyorum o nedenle 1 ayda 5 ki verbileceğimi düşünüyorum. haftada 2 kg ya kadar normal ki ben 1.25 versem diyorum. Şeyyyy askerden sevgilim gelecekde görünce süpriz olsun istiyorum. kaydirigubbakcemile3 Hasretinden eridim bittim canım kaydirigubbakcemile3 Şimdi bir diyetisyenle görüştüm mail attım ondan tavsiyeler bekliyorum. Geçen hafta dr un tavsiye ettiği düzende bir liste verecek bekliyorum bakalım cevabını kaydirigubbakcemile5 a.s. Profesyonel biri ne dicek bakalım
merhabaaaaaaaaaaaaaa:teytey: bayanlar ben 6-7 senedir stepper la kilo veriyorum sıkı diyet yaparak haftada 2 kg gidiyor ama sahuna eşofmanıyla + 1 saat yapıyorum 90 dk yaptığım bile olmuştur tabiki çok yorucu ama sonuçlar süper!:dance::sm_cool: