- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
- Konu Sahibi sebnem1978
-
ben kullanıyorum,spor yaptıkdan sonra saymıyorum ama 20 dak dan fazla dans ediyorum üstünde sağa ve sola dönerek,bele bağlı tüm kaslarımı çalıştırıyor.ayrıca sırt ağrılarım vardı çok iyi geldi artık ağrı çekmiyorum
evt tatlım t&s ve dikkatli beslenme ile verdim. uzun zamanda verdim ama her şeyi yiyorum kilo veriyorum harika bir duygu. alkisalkisalkis Dahada vereceğim inşallah. Darısı başınıza kızlarr yerimseniben
selam kızlar bende evde duran twist and shapimi kullanmaya başladım ama daha çok az yapabiiyorum birden yormak istemedim kendimi 100 adımla başladım hergün arttırıcam inaşllah birde şu aleti aldım ilave olarak şirkette vakit buldukça yapıcam bu aleti kullanan varmıı hiç
bel bölgesini inceltmek içinmiş, aldım bugün işyerind ebiraz yaptım
inaşllah göbek bununla basenlerde t&s le gidecek
hadi hayırlsıı diyorumm
canım bende alcam t&s ama bıturlu oturtamadım adını twıstshape mı twıst slıpper mı bazı yorumları okudum bozuk oluyo dıye ses yapıyormus hepten krktum bıde senın resmını koydugun aletın adı ne acaba yazarsan sevıırım canım kolay gelsın:1hug:
ben kullanıyorum cidden iyi terletiyor ve bacakları güzel çalıştırıyor,selülittede bariz gerileme var bende
yok canım bu alet ses filan yapmıyo öyle çok
ayrıca çok ucuz 7 ye 10 a 15 e var
beğenmezsen kullanmazsın çok fazla kaybın olmaz.
bende aldım arada yapıyom
netten twister diye ara çıkar şeker
bademcim ben ikinci el sporsevisten almıştım garantili 38 ytlydi o zman şimdi 42 ytl olmuş . benimkinin adı twist and shape
resimdeki aletin adı ise twister
üst bacaklarim benim de zayifliyor sanki ki daha cok yapmadim.
ama benim derdim alt bacakalr yani dizlerden sonrasi ???
Orasi sisermi diye düsünüyorum yani kaslasirda falan???
benimde bacakdan gidiyor sanki ama göbek duruyor sanki, sizlerden karin bölgesinde zayiflama oldumu???
Anneyimben, sen kac step yapiyorsun günde?
Hergünmü?
badem canım benım kı adım atanlardan tatlım 49 ytl ye aldım
teşekkür ederim arkadaşım cvp için bende rejim yapıyorum bu ayın 13 gelirse 1 ay olacak bende yediklerime dikkat ediyorum bununlada spor yapsam bende veririm şimdilik 4.5 kilo verdim sen ne kadar sürede verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?