E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sebnem1978
ben halk oyunları ile zayifladim tavdiye ederim, eglenerek zayifliyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben halk oyunları ile zayifladim tavdiye ederim, eglenerek zayifliyosun
ARKADAŞIM BENDE 29 YAŞINDAYIM 165 BOYUNDA VE 78 KİLOYUM 2 OĞLUM VAR.DOĞUMLARDAN SONRA BÖYLE OLDUM KİLOM 60 DI.BENDEDE O ALETTEN VAR AYNI ZAMANDA KOŞU BANTI VAR NE OLURSUNUZ BANADA HIRS VERİN HAZİRAN AYINA KADAR ZAYIFLAMAYIM ANTALYAYA TATİLE GİDİCEZ YERİNMİZİ AYIRTTIRDIK.60 KİLOYA GERİ DÖNMEK İSTİYORUM...Çok üzgünüm çoook
ARKADAŞIM BENDE 29 YAŞINDAYIM 165 BOYUNDA VE 78 KİLOYUM 2 OĞLUM VAR.DOĞUMLARDAN SONRA BÖYLE OLDUM KİLOM 60 DI.BENDEDE O ALETTEN VAR AYNI ZAMANDA KOŞU BANTI VAR NE OLURSUNUZ BANADA HIRS VERİN HAZİRAN AYINA KADAR ZAYIFLAMAYIM ANTALYAYA TATİLE GİDİCEZ YERİNMİZİ AYIRTTIRDIK.60 KİLOYA GERİ DÖNMEK İSTİYORUM...Çok üzgünüm çoook
Arkadaslar su üste resmi olan aletin aynisi bende de var fakat ,
o vidasi nerde nerden sikiliyor anlamadim, eger o aleti ceviriode o vida yerini resim cekip de koya bilirseniz cok sevinirim, lütfen ......
tskler.
kızlar ben sporu da diyeti de bıraktım -ki zaten yapmıyodum sadece dikkat ediyodum artık onu da yapmıyorum- ne gelirse aklıma yiyorum çikolatalar, kızartmalar, pastalar vs. aklınıza ne gelirse:bbo: aşağı yukarı 1 aydır belki daha fazla süredir bu şekilde yaşıyorum aklımı başıma getiricek bişiler lazım verdiğim bütün kiloları geri almadan önce:çok üzgünüm: sinirlerim bozuk valla aç olmasam da bişiler yiyesim var stepperla çalışmak da işgence gibi geliyo artık böyle üşengeç tembel bişi oldum:1no2: ama tek tesellim bu kadar zamanda hiç kilo almadım hatta bugün tartıldım 52 gibi falan çıktım 53tüm herşeyi bırakmadan önce nasıl oldu anlamadım:uhm: tartı bozuk sanırım kesin öyle bişey olmalı fazla sevinmemeliyim:mymeka:
Owww yapma leni, bu kadar emek verdin şimdi oburluğun sırasımı ? yasakkelime silkelen arkadaşım bak cemreler düştü, bahar geldi yaz geliyor.. bol su iç, sakız çiğne, gül, eğlen, gez, yürüyüş yap ama tıkınma!!!! Haydi kızlar yazın 38 beden olacağız diyete+spor a devammmm kaydirigubbakcemile5
bayanlar merhaba
bende bir hafta önce aldım stepper 4 gündür de çalışıyorum, konunun yeniden canlanmasına sevindim:sm_cool:
siz günde kaç adım yapıyorsunuz yada kaç kalorilik?
ek olarak neler yapıyorsunuz?
ben masabaşı çalıştığım için bel bölgemi inceltmek ve bacaklarımı inceltmek istiyorum
umarım herkes istediği vücuda kavuşur tez zamanda:Saruboceq:
utandım vallahi hemen kalktım 500 adım yaptım suyumu içtim birazdan 500 adım daha yapıcam hatta
o kadar 15 kilo vermişim şunun şurasında 5-6 kiloyu mu veremiycem korkun benden kilolardelikafadulden
sağol vallahi beyazfrezyacım bundan sonra canım çikolata isteyince atıcam ağzıma bi sakız hatta tropikal aromalı falan şekersiz ama tatlandırıcılı sakızlar oluyo ya onlardan çiğnesem bi zararı olmaz sanırımCADIARZU
ben gidiyim diğer 500 adımımı da atayım içim rahatlasına.s.