- Konu Sahibi sebnem1978
-
bayanlar merhaba
bende bir hafta önce aldım stepper 4 gündür de çalışıyorum, konunun yeniden canlanmasına sevindim:sm_cool:
siz günde kaç adım yapıyorsunuz yada kaç kalorilik?
ek olarak neler yapıyorsunuz?
ben masabaşı çalıştığım için bel bölgemi inceltmek ve bacaklarımı inceltmek istiyorum
umarım herkes istediği vücuda kavuşur tez zamanda:Saruboceq:
evet ben de en yakın zamanda kesin çözüm istiyorum ben bu haftayı bekliyorum bakalım verebilecekmiyim acaba diye zaten benim şu andaki kilolarımın nedeni diyet yapmak(güya tabi)bi haftada ii vermişsin canım ama bence yinede uzak dur tekrar alabilrsin çünkü bende bi haftada 5 kilo vermiştim diyet yaparak sonra bıraktım ve tekrar aldım artık bende kesin bi çözüm istiyorum biran önce kurtulmak istiorum bu kilolardan
sana da hayırlı cumalarmerhaba kızlar nasılsınız? mutlu olan yokmu uzun zamandır aramızda yaaa kimsecikler yazmamış topiğimiz yetim kalmış.ben dün sabah tartıldım düz 59 kg çıktım ve çok mutluyum :))
bu arada hepinize hayırlı cumalar dilerim,bol beket ve huzur...
sana da hayırlı cumalar
senin kilo çizelgende belli bir kilodan 59 a düşmüşşün gözüküyo bütün kilolarını bu aletmi verdin merak ediyorum ben başlayalı henüz bi hafta oldu ama bu hafta sınavlarım var kullanamadım bir türlü doğru dürüst en azından ilk haftadaki gibi
merhaba kızlar nasılsınız? mutlu olan yokmu uzun zamandır aramızda yaaa kimsecikler yazmamış topiğimiz yetim kalmış.ben dün sabah tartıldım düz 59 kg çıktım ve çok mutluyum :))
bu arada hepinize hayırlı cumalar dilerim,bol beket ve huzur...
sağol şekerim de sen ne yaptın böyle cidden bal,muz,çikolata...1 yıllık tatlını tüketmişsin :mymeka: neyseki farkındasın hatanın bu hafta daha sıkı tut bolbol spor yap tamam mı şekerim yenilme hain tatlılara! :enbuyukkk:Tebrik ederim tatlım. darısı başımıza. ben bu hafta moralim bozulmasın diye hiç tartılmadım çünkü damızlık ... gibi şiştim regl olacağım. geçsin ondan sonra tartılacağım ama bu hafta iştahım berbattt.. Oburowski oldum resmen. inanılmaz tatlı istiyor canım aliyorum 2 kaşık yiyorum tatlıyı beğenmiyorum çöpe gidiyor. muz, bal ve 1 günlük (kaçamak) 80gr çikolata ile krizi geçtim sanırım. fazla hareket de yapamadım bu hafta. yarıon sabah kalkıp spora çıkacağım inşallah. -tatlicadiarzu- ne olacak bu halim bilmem -tatlicadiarzu-
sağol şekerim de sen ne yaptın böyle cidden bal,muz,çikolata...1 yıllık tatlını tüketmişsin :mymeka: neyseki farkındasın hatanın bu hafta daha sıkı tut bolbol spor yap tamam mı şekerim yenilme hain tatlılara! :enbuyukkk:
1400 yaptım arkadaşlar
200 kalorii
10 dk egzersiz yaptım bugün
nasıl??
merhaba arkadaşlar.yazdıklarınızı okuyunca öyle sevindim ki anlatamam.bende de stepper aleti var ve çocuk odasında bi köşede atılı duruyor.ama bugünden itibaren başlıycam ben de.bugün diyete de başladım zaten.inşallah kurtuluruz bu kilolardan.aslında yürüyüş çok iyi oluyor ama benim bebeğim var ve çıkamıyorum istediğim gibi.iki sene önce yürüyerek 2 ayda 10 kilo vermiştim ama sonra hamilelik falan girdi araya.18 kilo aldım.8 verdim 10 kaldı.stepper işe yararsa çok mutlu olucam gerçekten..
Günaydın tatlım.. 1 yıllık tatlı tüketmişim haaa :1shok: Dün akşam kabak lifiyle bol bol keselendim. Süründüm lahana yağımı accık egzersiz yaptım. Bugün güne erken başladım 1fincan bitki çayı, 1 kasede sade confleks yedim. Çantama elmamı da koydum geldim işe. Ara öünde elma ve kraker atıştıracağım. Bu hafta sıkı tutmalıyım kendimi.. kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?