Zayıflığımdan Utanıyorum!!!

kıyamam yaa
yalnız değilsin inan..ben yıllardır doğal yollardan sağlıklı olarak almak istiyorum bunun en doğalıda öğünlerimi düzenli yemek vs ama yapamıyorum olmuyor ,midem almıyor alamıyor,ağzımda lokmalar büyüyor resmen.okadar kafama takıp üzüldüğüm anlar oldu ki ,insanlar zaten cabası.. ama inan artık çabalamıyorum,gücüm kalmadı..168.boyundayım ve 46-47 arasındayım6 yıldır da bu böyle..ben doğum yaptıktan sonra bu illete tutuldum,alışılmışın dışında bir durum bu ,hamilelik sonrası bayan hamilelik etkisi ile kilo alır,evet aldım(15kg) ama 2 ay içinde eski kilomda idim.evlenmeden evvel 56 kg lara çıkmışlığım var ama rutin 50 -52 arası idi ve bana yetiyordu mutlu idim..kiloyu sevmiyorum ama yeteri kadarda kilom olabilmeli tabii.. yaşımda küçük değil,bana evlen alırsın ,doğum yap alırsın derlerdi, sonra 30 unu geç alırsın dediler ama nafile.. artık çok takılmıyorum ,barıştım kendimle eskiye kıyasla ama elbette alsam hiç fena olmaz 50 kg görsem ,dans edicem havalara uçacağım o denli bir mucize olacak benim için.. bal ,pekmez,kuruyemiş bunları düzenli tüketsek üstüne bir süt belki 1 ayda 2 kg cık alırız,ama onun içinde istikrarlı olmak gerek ..bu arada ben sigara kullanıyorum (en büyük etkenimde bu bana göre)
ve kola tiryakisiyim sigarayı bırakabilsem ,alabileceğimi umut ediyorum.şu hayatımda hiç bir şeyin karşısında bu kadar aciz kalmadım ben ,bu yüzden kendimden utanıyor ve kızıyorum..
umarım herşey gönlünce olsun..

bende sigara kullanıyorum. düzenli olarak yemeye çalışıyorum bende hatta günde 4-5 öğün yiyorum ama son zamanlar çok midem bulanıyo yemek yerken ağırlık çöküyo üstüme uykum geliyo

bende sigara kullanıyorum. düzenli olarak yemeye çalışıyorum bende hatta günde 4-5 öğün yiyorum ama son zamanlar çok midem bulanıyo yemek yerken ağırlık çöküyo üstüme uykum geliyo
en kötüsü benim kalhvaltı alışkanlığımda yok ve yapamıyorum genel olarak...
ilk öğünümü bazen akşam 4 lerde yiyorum..günde 2 öğün yiyebiliyorum ,aralarda atıştırısam çerez yada çikolota,benim yapabildiğim bu ,elimden fazlasını yapmam gerek ama midem çoğu zaman alamıyor ve dolayısyla istikrar sağlayamıyorum...

peki ben ne yapayım bilmem 160 boyunda 43 kiloyum. benim kadar başkası yese 150 kilo olur. hiçbir sağlık problemim yok. ne pekmezi kalsı ne de balık yağı herşeyi denedim hala zayıflıyorum. insanların sen zayıfladınmı demelerinden bıktım usandım artık. allahtan eşim ve ailem ve ailesi beni koruyorlar da rahatlıyorum. hayır kime ne beni beğenen beğenmiş sana ne oluyo. eşim benden memnunsa sen kimsin. gelde sinir olma.

emin ol tek sen değilsin. hatta bazı insanları gördükçe kendimi kilolu bile görüyorum. tek güzel yanı kimse yaşına inanmıyo

sen en azından evlisin,ben bu gidişle evlenemicem de:) çünkü hala çocuk gibiyim,13 yaşındaki çocuklar benden daha büyük duruyor,11 yaşındaki yeğenimle aynı kilodayız,dşün artık

sen en azından evlisin,ben bu gidişle evlenemicem de:) çünkü hala çocuk gibiyim,13 yaşındaki çocuklar benden daha büyük duruyor,11 yaşındaki yeğenimle aynı kilodayız,dşün artık

evli olunca daha kötü oluyo emin ol. herkezde bi beklenti vardı evlenince kilo alırsın diye. sen hala kilo almadınmı diye soruyorlar. hamile kaldım gerçi kısa sürdü ama yine almadım. evlenince sorumlulukların artıyo yani kafaya takacak şeylerin artıyo böylelikle daha çok kilo veriyorsun. zaten yeni tanıyanlar evli olduğuma da inanmıyo bide eşimi görünce hiç inanmıyorlar. :) beraber yiye yiye o göbekli oldu ben hala zayıf

bende bıktım bu laflardan ayy ne zayıfsın kemiklerin sayılıo kaburgaların çıkmış vs vs hiç takmıyorum artık vallahi 47 ,48 dim hep doğum yaptım hemen verdim hiç kilo kalmadı ama dedimya artık hiçç umursmaıyorum üstüne düşünce daha çok zayıflıyodum şimdi 50 kilo oldum bende tavsiyede bulunayım madem eşim eti çok sever ben mızmızlık eder yemezdim artık daha çok et yiyorum kahvaltı mutlaka yapıyorum hatta arkadaşlarımı çağarıyorum kahvaltıya yada ben onlara gidiyorum çokokrem li ekmek hem gece hemde sabah yarım ekmek yiyorum yanında 4 bardak şekerli çay bide

walla ben sonunda 50 yim geri gitmiorum herkez kilo aldigimi soylemeye bassladi bende sanki fark ediorum kendime bole gecerken vitrinlerden bakiom kendime zayifmi duruom die ama artik durmuom gibi:) yada takmiorum artik ondan heraldealtamiano bacim sen naptin aldinmi biraz kilo

Son düzenleyen: Moderatör:

işin tuhaf tarafı yemek yemek bana yaramıyo dün gece 1 de kendime börek yaptım yedim yattım. ben dece 2 lerde kısır yaptığımı bile bilirim. diyorum ya başkası benim kadar yese 150 kilo olur

işin tuhaf tarafı yemek yemek bana yaramıyo dün gece 1 de kendime börek yaptım yedim yattım. ben dece 2 lerde kısır yaptığımı bile bilirim. diyorum ya başkası benim kadar yese 150 kilo olur

psikolojik sorunların varsa kilo almanı etkiliyo olabilir canım psikolağa da görünebilirsin

psikolojik sorunların varsa kilo almanı etkiliyo olabilir canım psikolağa da görünebilirsin

psikolojik sorunlarım yok allaha şükür. anneme çekmişim. annemde 3 çocuktan sonra 45 kiloymuş evlendiğinde 42 genler yapacak bişey yok. gerçi ben halimden memnunum ama laflar insanın sinirlerini bozuyo. en güzel yanı istediğin kıyafeti indirimden alabiliyorsun çümkü memleketimizde 36 beden pek yok :)

evet bende anneme benzemişim ve halalalırımda hep zayıfmışlar doğım yapmışlar almamışlar menopoza girince aldı hepsi şimdi maşallahları var bende halimden memnunun dediğin gibi istediğim kıyafeti giyiyorum aslında bedeni varmı endişesi taşımdan alıyorum bizi kıskanıyolar aslında

bende 19-20 li yaşlarda zayıftım baya.175 boyum war 50 kilo flndm.23ten dora almaya başladım.benm fikrimce kilo almak isteyen düzenli yemek yemeli kesinlikle.özellikle kahwaltı..kilo almadan öncede çok yerdm ama kalabalıkta ortam olunca farkında olmadan okdar çok yiyyosun..ben üniwersite yıllarımda yurtta kaldığımda aldım.gırgır şamata oakadar şey yiyodukiii...bide kafanda rahat olucak.sana pozitif enerji weren insalarla çok wakit geçir.şimdi 65lere çıktı kilom....

ohh gece gece kaynatmışsınız ben de online olsaydım keşke
ben xs giyinmekten bıktım daha doğrusu kat kat giyinerek ancak xs edebilmekten.insanmıyım ben yaaa
arkadaşlarım da 36 beden giyince imreniyolar yazık bilseler gerceğii....
siz kalçanıza dokununca kemiğinizin elinize gelmesini hiç bilirmisiniz a dostlarr böhüüü
sızlanmaktan bıktım ya valla normal bi insan giibi hissetmiyorum kendimi eksik biriyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…