• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflığımdan Utanıyorum!!!

aman sakın diyorum hiç isteme.insan doğası gereği beğenilmek ister.özellikle karşı cins tarafından tabiki.böyle çok zayıflık pek hoş gelmiyo onlara da emin ol.güzel amaaaa çok zayıf deniliyo bu durumda da.
işte o ama kısmı yok mu o ama kısmııı:25:

Cok zayıf olmak tabiki güzel degil! Ama ne bileyim birsey giyince yanlarım pörtlemesin , göbegim benden önce gitmesin de yani.. Kot mu giydim dümdüz dursun üstümde sıkmasın kot belimi :)
Boy , kilo , vücut yapısı cok önemli.
Benim boyuma göre 1-2 kilo daha vermem gerekli emin ol fazla kilom olmadıgından vermek daha zor kilosu olan bir insana göre :34:

Bende 1.57 boyundayım 40 kilo anca oluyordum bide iştahım yerindedir yani çok yediğim halde :56:
En sonunda inat ettim İlaç kullanmadan kendimi zorlayarak 46 47 kiloya çıkabildim tartıya çıkınca inanamadm yanlıştr diye 2 yerde tartıldm :90:
Hızla kilo alaym diyosun ama böyle önüne geleni yememen lazım yoksa etli butlu olaym derken benim gibi göbek de yaparsın eritmeyede korkuyrm heryerden gider diye =/

Bende 1.57 boyundayım 40 kilo anca oluyordum bide iştahım yerindedir yani çok yediğim halde :56:
En sonunda inat ettim İlaç kullanmadan kendimi zorlayarak 46 47 kiloya çıkabildim tartıya çıkınca inanamadm yanlıştr diye 2 yerde tartıldm :90:
Hızla kilo alaym diyosun ama böyle önüne geleni yememen lazım yoksa etli butlu olaym derken benim gibi göbek de yaparsın eritmeyede korkuyrm heryerden gider diye =/

ayy canım bazen göbeğim çıkınca seviyorum falan:3: olsun yanlarımdan falan da pörtlesin.
ne kadar bi sürede altın bu kiloları bi de neler yaptın?

ayy canım bazen göbeğim çıkınca seviyorum falan:3: olsun yanlarımdan falan da pörtlesin.
ne kadar bi sürede altın bu kiloları bi de neler yaptın?

Kilo almak üzerine ne kadar etkisi olduğunu bilmiyorm tabi ama yaptıklarımı söyliym :)
Kara üzüm çekirdeği yedim ben sabah akşamları yoğurtla. Hem çok sağlıklı hemde duymuştm iştah açtığını. 1 ay kullandım gayet iyi de yemek yedim faydası oldu sanırm :)
Ben mesela kışın 3 bardak suyu zor içiyorum ama yemeklerden sonra şişeyi doldurup doldurp diktim kafaya :1:
Meyve suları içtim kayısı üzüm nar elma vs :) Meyve olarak da muz :)
Öğle vakti haşlanmış patates de yedim ilaveten.
Bi de kahveden uzak durman gerekiyormuş bi süre en fazla günde 1 bardak. çay da 2 bardak fazlası yok.
Aklıma bunlar geldi şimdi canım uygulayarak bu hale geldim :)

kara üzüm çekirdeğini ben de duymuştum.ama balla yiyin tavsiyesiyle.
bu su olayı çok önemli aslında.ben yemekte hayatta su içmeden duramam ama asla!tabi arada bikaç bardak içinde tokluk hissi oluşuyo...tşkler tavsiyelerin için:68:

basaakcım tşk inş olur löp löp:)azıcık olsa ona da razıyım:)

kilo almaya çalışmak hiç garip gelmesin size arkadaşlar.vermekten emin olun daha zor.bazen oluyo ki keşke obez olsaydım diyorum.ama kötü kötü bakışlara maruz kalıyorum oysa ki nerden bilsinler bizlerin neler hissettiğini...

rica ederim inş banada löp löp et olur ama nerdeeee, doğru canım vermekten daha zor kilo almak zayıflık bana cok itici geliyo yani aşırı zayıflık.Noldu merak ettim kendimi çok zorlucam yicem diyodun nasıl gidiyo çalışmaların bkalm:64:

bu bana attığın ilaçları kullanmışmıydın sen canm,faydasını gördünmü

Ben degil kardesim kullandı canım oda baya zayıftı cünkü.
Valla faydasını %100 gördü diyebilirim 44-45 kilodan 50 hatta bir ara 55 kadar cıktı fazla oldugunu düsünüp surubu bıraktı zaten simdi icmiyor. Ama istahı baya yerinde suan eskisine göre hatta cok iyi seviyede.

Ben degil kardesim kullandı canım oda baya zayıftı cünkü.
Valla faydasını %100 gördü diyebilirim 44-45 kilodan 50 hatta bir ara 55 kadar cıktı fazla oldugunu düsünüp surubu bıraktı zaten simdi icmiyor. Ama istahı baya yerinde suan eskisine göre hatta cok iyi seviyede.

çook tesekkür ederim canım hemen alıcam eczaneden inş. bende faydasını görürüm.çok sağol:66:

Rica ederim insallah isine yarar.
Sende bana zayıf kalmanın sırrını ver canım ya ileri de lazım olur. :27:
Ne yiyon , ne yemiyon? :60:

vala hiç bişe yemiyorum desem yeridir.malesef hiç bişe yiyemiyoruumm of.mesala bgn çok strisli bi gün moralim bozuk diye hiç yemek yiyesim gelmedi hiç

vala hiç bişe yemiyorum desem yeridir.malesef hiç bişe yiyemiyoruumm of.mesala bgn çok strisli bi gün moralim bozuk diye hiç yemek yiyesim gelmedi hiç

basaak son 2 gündür aynı durumdayım.ciddi bi sıkıntı var.ve ben böyle durumlarda zaten bişey yiyemem.anlıycağın kötü gidiyo çalışmalarım.kısır döngü bu moralim bozuldukça bozuluyo:(

Yahu ac kalarak kilo verilemezdi hani? :53:
Midemizin bos kalmaması gerekiyordu? Metabolizma' nın calısması icin az ama sık sık atıstırmamız lazımdı? :26:
Ben bu isi anlayamadım ya neyse artık.. Ama haklısın streste olunca en son 2-3 yıl önceydi bende yemekten kesilirdim simdi ise tam tersi ne yiyecegimi sasırıyorum ayol :52::60:
Neyse ki kontrol altına aldım..
Gören de beni baya baya kilosu var sanıcak neyse susayım ben en iyisi.. :37:

Son düzenleme:
ben 26 yaşımdayım..yıllardır yeryüzünde sadece kemik olarak geziyordum :60: artık deneye deneye bütün yöntemleri bıkmıştım arkadaşlar.bitkisel kimyasal ne varsa denedim..doktor doktor gezdim .etrafımdaki insanların bana acıyarak bakması ayrıca erkek arkadaşımın bana bir cümlesi beni yıkmıştı..erkek gibisin kilo al biraz dedi :43: sonra yine netten araştırmaya başladım..bu ürünü buldum..internet sitesi falan yok zaten..kişiye ulaştım ben..1 ayda 7 kilo aldım..o kadar mutluyum ki insanların bile bakışı değişti bana :66:

ben 26 yaşımdayım..yıllardır yeryüzünde sadece kemik olarak geziyordum :60: artık deneye deneye bütün yöntemleri bıkmıştım arkadaşlar.bitkisel kimyasal ne varsa denedim..doktor doktor gezdim .etrafımdaki insanların bana acıyarak bakması ayrıca erkek arkadaşımın bana bir cümlesi beni yıkmıştı..erkek gibisin kilo al biraz dedi :43: sonra yine netten araştırmaya başladım..bu ürünü buldum..internet sitesi falan yok zaten..kişiye ulaştım ben..1 ayda 7 kilo aldım..o kadar mutluyum ki insanların bile bakışı değişti bana :66:

ne güzel hırs yapmışsın ve mutlusun şuan tebrikler valla.çocuğun teki de kaç kilosun diye sormuştu bana ben de 48 falan dedim 'ben 55 kilo altındaki bayana bakmam bile yeaaa' yptı.ben de sen ilk önce hic aynaya baktın mı yeaa demiştim ama baya da üzülmüştüm.
1ayda 7 kilo çok fzla ya sağlıklı bi yöntem olduğuna eminmisin?

ne güzel hırs yapmışsın ve mutlusun şuan tebrikler valla.çocuğun teki de kaç kilosun diye sormuştu bana ben de 48 falan dedim 'ben 55 kilo altındaki bayana bakmam bile yeaaa' yptı.ben de sen ilk önce hic aynaya baktın mı yeaa demiştim ama baya da üzülmüştüm.
1ayda 7 kilo çok fzla ya sağlıklı bi yöntem olduğuna eminmisin?

valla ayda 7 kilo aldım ama canım faydalımı zararlımı umrumda değil ben sadece aldığım kilonun tadını çıkarıyorum..psikolojim düzeldi..görem herkes çok iyi olmuşsun diyor :64:

valla ayda 7 kilo aldım ama canım faydalımı zararlımı umrumda değil ben sadece aldığım kilonun tadını çıkarıyorum..psikolojim düzeldi..görem herkes çok iyi olmuşsun diyor :64:

disi_kartal_33,:58: heryerden senin mesajlarını buldum sana ulaşmaya çalısıyorum beni en iyi sen anlarsın.cevap bekliyorum senden ilacın adını verirmisin lütfen

basaak son 2 gündür aynı durumdayım.ciddi bi sıkıntı var.ve ben böyle durumlarda zaten bişey yiyemem.anlıycağın kötü gidiyo çalışmalarım.kısır döngü bu moralim bozuldukça bozuluyo:(

anlayabiliyorum seni canım bende kafama taktıkça hiç yiyemiyorum ki.keske bi iksir olsada birden kilo yapsa.wala kac para olursa olsun alırdım

Back