Biara bakmıştım ama almadımKremle olacak şey değil sakın kendi kafanıza o bölgeye krem alıp sürmeye kalkmayın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Genital bölge kararması
- Konu Sahibi Zehra_55
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yani doktor krem yazsa da gidip eczaneden lacaksınız. Ama ben doktorsuz hareket etmenizi önermiyorum.Eczaneler de varmıdır ki
- 30 Aralık 2024
- 85
- 89
- 3
- 25
Çok bilgim yok ama önceden jiletle alırken daha fazla kararma oluyordu sanki şimdi lazere başladım eskisi kadar kararması kalmadı. Şans varsa lazer epilasyon denenebilir hem kararma hem kıllardan kurtuluş olur bir taşla iki kuş. İmkan yoksa beyazlatıcı doğal şeyler deneyebilirsiniz, İnternetten bakabilirsiniz.
- 18 Ağustos 2024
- 15
- 23
- 3
- 38
Bi ara bende evlenmeden baya takmıştım hatta krem kullandım diye hatırlıyorum ama hiçbir etkisi yok. Boşuna kafana takma kocamın umrunda olduğunu da sanmıyorumMerhaba benim genital bölgem de ve çevresinde kararmalar var bu karmaların rengini nasıl açabilirim yakında evlencm ve böyle kararma olmasından utanıyorum
- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.932
- 498
- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.932
- 498
Ayrıca hiçbir erkeğin cinsel organının rengini dert ettiğini ne gördüm ne duydum. Çok mu güzel sanki cinsel organları, buruşuk muşambaya, hatta sıçana benziyor. Benzemiyor mu hanımlar siz söyleyin, kendilerine bakmadan organımızın rengine kadar rencide ediyorlar. Biz de erkeklere beğendirtme derdindeyiz. Hayır, neden kendimizden utanalım? Onlar da renk açtırsın, buruşuklukları düzletsin o zaman; hadi bakalım.
Teşekkür ederimYani doktor krem yazsa da gidip eczaneden lacaksınız. Ama ben doktorsuz hareket etmenizi önermiyorum.
Ben çok çekingen utangaç biriyim annemin yanında bile üzerimi değişmem kolay kolay o bölgeyi de açamam o yüzden gitmiyorumÇok bilgim yok ama önceden jiletle alırken daha fazla kararma oluyordu sanki şimdi lazere başladım eskisi kadar kararması kalmadı. Şans varsa lazer epilasyon denenebilir hem kararma hem kıllardan kurtuluş olur bir taşla iki kuş. İmkan yoksa beyazlatıcı doğal şeyler deneyebilirsiniz, İnternetten bakabilirsiniz.
Hiç evlenmek fln aklımda yoktu her şey çok ani olunca bir rahatsız oldum bu durumdanBi ara bende evlenmeden baya takmıştım hatta krem kullandım diye hatırlıyorum ama hiçbir etkisi yok. Boşuna kafana takma kocamın umrunda olduğunu da sanmıyorum
Keseyi okudum o yüzden kese yapmaya başladım. Duştan bir kaç gün sonra fln kabuk soyuluyor gibi oluyor ama aşırı kaşıntı yapıyorGenital bölgenizde sonradan olan kararmalar, beyazlatma uygulamaları ve keseyle geçer illâki; ama genetikse eğer esmerliği, buna bir şey yapamazsınız. Kafanıza göre krem sürmeyin, risk alınabilecek bir bölge değil. Daha beter olma ihtimâli var.
Hahahahhahah yani o kadarını bilmiyorum bu konuyu sadece buraya söyledim kimse bilmiyorAyrıca hiçbir erkeğin cinsel organının rengini dert ettiğini ne gördüm ne duydum. Çok mu güzel sanki cinsel organları, buruşuk muşambaya, hatta sıçana benziyor. Benzemiyor mu hanımlar siz söyleyin, kendilerine bakmadan organımızın rengine kadar rencide ediyorlar. Biz de erkeklere beğendirtme derdindeyiz. Hayır, neden kendimizden utanalım? Onlar da renk açtırsın, buruşuklukları düzletsin o zaman; hadi bakalım.