• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflığımdan Utanıyorum!!!

Merhaba canım. yazışmaların tamamını okuyamadım ama bu yazdıkların üzerinden birşeyler söylemek istedim. senin şu cümlelerde bahsettiğin herşeyi ben yaşadım ben düşündüm. tüm bunlar ileride kendine güvensiz, pasif biri olmana sebep olabilir. çünkü aynı yollardan geçtim. biriyle buluşmaya kalksam buluşamazdım. topluluk önünde konuşmaktan çekinirdim. artık aynaya bakmaktan bıkmıştım.böyle yapma . hemen çare ara kendine . hemen şimdi hem de .
ileride iş hayatını ve evlilik hayatını zor duruma düşürürsün.
ben nasıl aştım peki?
lisede 38 kiloydum düşünebiliyor musun ? üniversitede spora başladım. bacaklarım kaslandı ve hem daha güzel bir şekil aldı hem de daha kalın görünmeye başladı bir yandan snickers yedim. (iştah açıcı aldığımda günce rahat 3 tane yiyordum)akşamları tahin pekmez ekmek bandırdım.

şimdi yine zayıfım ama insanlar eskisi gibi o lafları söylemiyor. 1,58 boyum ve 47 kilom. daha derli toplu görünüyorum şuan. ama yine de yeterli değil.
sonuç olarak kendini küçümseme ve hemen yöntemlere başla. iştahın ne bilmiyorum ama site içinde bahsedilen şuruptan al. p.....n
iştahın açıldı mı bu dedikleerimi yapabilirsin.

mrb teşekkür ediyorum mesajın için öncelikle.işte insan aynı şeyleri yaşayınca daha güçlü empati yapabiliyor.sen de benim yaşadıklarımı yaşadığın için çok doğru saptamalarda bulunmuşsun.gerçekten öyle kendime güvensiz,yer yer pasif biri olmama neden oldu.dedim ya utanıyorum.

aynen söylediğin gibi ilerideki yaşamımı da kötü etkilicek biliyorum bunun için biran önce bişeyler yapmalıyım.başladım hatta 1 haftadır daha çok yemeye çalışıyorum.iştahım yok ama zorluyorum kendimi.açıkçası doğal yöntemlerle almaktan yanayım.
senin kilon bence gayet iyi boyuna göre sen emeline ulaşmışsın bence daha sorun etme darısı benim başıma inş

ya hani organ nakli filan yapılıyor ya doku uyumu olan kişilerden yağ et nakli filan yapılsa zayıflar kilo alsa kilolular zayıflasa:)

Son düzenleme:
ya hani organ nakli filan yapılıyor ya doku uyumu olan kişilerden yağ et nakli filan yapılsa zayıflar kilo alsa kilolular zayıflasa:)

dimiii dimiii hep zayıfım ya diyince ben sana veriym bendekiler fazla derler aslında olmıcak bişi değilll hayata geçirmek lazımm:52::52::52::52:
ıyyyyy demek istiyorum başkasının yağlarııı........:37::37:

canım bence sağlıklı birşekilde kilo almalısın. çünkü gece yiyip yatmalar kalorisi yüksek besinleri yiyerek mideye zarar vermek olmaz. dengeli bir şekilde beslenirsen vüdunda yağlar belli bir bölgeye toplanmak yerine vücutta dağılırr. bende yeni bir ürün buldum ve kullananlar oldukça memnun..bende en kısa zman da başlamayı düşünüyorum.. bu arada boyum 1.80 kilom 60 gerisini sen düşünn :))

Ben de çok zayıfım en son 40'ın altına düşmüştüm şimdi tartılmaya korkuyorum.
Yiyip yiyip kilo almasam gam yemeyeceğim.Yemek seçiyorum ve fazla yiyemiyorum elimde değil,çok denedim fazla fazla yemeyi ama..Memnun değilim durumumdan ama artık çabalamıyorum da.
:2:

benim arkadaşım herbalife kullanıyor ve çok ilgililerr sağlık danışmanları. bende kilo almak istiyorum ve en kısa zamanda başlamak istiyorum. çünkü ben dengesiz kilo aldığımda sırf göbekte toplanıyor. ama ürüne başlarsamm tüm vücuduma eşit dağılacakmışş. boyum 180 ve 60 kiloo iğrennnnçççççç duruyorrrrr......... :5:

oo manken gibisinn bi 5-6 kiloyla mükemmel olursun.ya onu da çok duydum.ben bu tarz ürünlere hiç güvenemiyorum yaa ne bilim sağlığmı bozcakmış gibi geliyo.annemlere söylesem asla müsade etmezler kullanmama.off ben de birşey denemelimiyim ya

sağol canım ama elbise falan yakışmadıktan sonra bi anlamı kalmıyor. :5: benim çok yakınımda kullananlar olduğu için güvenerek kullanabilirim çünkü gerçekten hem doğal kilo alıyorsun hemde sağlıklı bir şekilde besleniyorsun. benim için en önemli detayı aldığım kilonun göbekte toplanmaması eşit dağılması ki zaten makbul olanı da bu.. hamile gibi gözükmek istemiyorum:25:

canım bu sporla alakalı yiceksin aynı zamanda bedeninin tümüm calıştırcaksın ki eşit dağılsın.ayy ben göbeğim küçücük de olsa çıkınca ne mutlu oluyorumm herşeye razıyım herşeyee:43::43:

offfff yine hüzünlendimmm son 35 günümmm aldım aldım alamadımm ben bittimm....

canımbenim takma kafana ben evlenmeden 48 kiloydm evlilik telası derken nikahımda 45e düstüm düsünsene olanda gitti benim tek avantajım yüzümün kilomla alakası yoktu topluydu hep lisedeyken coraplarin altına tayt giyerdm kotlarn altına tayt piserdm kızlar yazları baklavalı soket corap giyerdi ben tayt üstüne corap korkunctu yani. Kotlar oturmaz popo yok bacaklar cıttırık. Evlendm 2 yıl boyunca 45-46 yı gecmedm hamile kaldm 74 kilo oldm dogumdan 2 ay sonra 46 oldm tekrar. 2. Ogluma hamile kaldm 68le dogum yaptm suan boyum 1.65 kılom 58 hayatm boyunca kilo almayı cok istedm diyetisyene gittm ama gercekten hırs yapmadıgm icin verdigi listeye hic uymadm gecmis zaman iste suan gayet iyiyim sana tavsiyem stres yapma yoksa hic alamazsn bide bence en saglıklı kilo alma yöntemi diyetisyene gitmek denemelisin ayrıca sigarada iciyosan bırakmalısın cok fark ediyo gercekten

yaaa senin boyun 165 ve 48 kiloya bacaklarım çıttırık diyosunnnn:(:( bu kilo bu boya o kadar az mı yani?o zaman ben kendi bacaklarıma takıcak bi lakap bulamıyorumm...aa pardon kürdan fena sayılmazz:)
canım bu bedenle beni biri beğenir mi beğense bile kuruntularımla başa cıkabilir mi başa çıkıp da evlenir mi bilmiyorum.ben zayıflığımdan çok utanıyorum bi noksanlık gibi.en güzel zamanlarım böyle geçiyo ben 30 yaşından sonraki kiloları napıym
sigaram falan yok ama iştahım da yok işte.yaz geliyo hava ısınıyo kaç tayt giyiyorum bi bilsennn.önüme ne gelirse hatta:17::17:terleyerek buharlaşıcam sanırım

canımbenim takma kafana ben evlenmeden 48 kiloydm evlilik telası derken nikahımda 45e düstüm düsünsene olanda gitti benim tek avantajım yüzümün kilomla alakası yoktu topluydu hep lisedeyken coraplarin altına tayt giyerdm kotlarn altına tayt piserdm kızlar yazları baklavalı soket corap giyerdi ben tayt üstüne corap korkunctu yani. Kotlar oturmaz popo yok bacaklar cıttırık. Evlendm 2 yıl boyunca 45-46 yı gecmedm hamile kaldm 74 kilo oldm dogumdan 2 ay sonra 46 oldm tekrar. 2. Ogluma hamile kaldm 68le dogum yaptm suan boyum 1.65 kılom 58 hayatm boyunca kilo almayı cok istedm diyetisyene gittm ama gercekten hırs yapmadıgm icin verdigi listeye hic uymadm gecmis zaman iste suan gayet iyiyim sana tavsiyem stres yapma yoksa hic alamazsn bide bence en saglıklı kilo alma yöntemi diyetisyene gitmek denemelisin ayrıca sigarada iciyosan bırakmalısın cok fark ediyo gercekten

En iştahsızı bile doğumdan sonra alıyor kiloları.Ben de yüzümden avantajlıyım ama vücudumdan memnun değilim.İp gibi bacaklar..pantolon bakmaktan nefret ediyorum.:43:

kizlar pharmaton 1 numara denemiş almıs balık etli bir bayan olarak yazıyorum şuanda.yıllardırda aynı kilodayım.halen yazın kullanırım .hem mutlu oluyorum hem iştahım yerinde oluyo sanırım vitaminlerle alakalı.:21:
:3:

bontavi var internetten almıştım. Bitkisel tavsiye ederim. Düzenli kullanmak lazım. Birde üzüm çekirdeği tozunu bala karıştır. sabah akşam ye 1 kaşık. Muz çok tüket. Akşam saatleri çok zorla mideni :34:

bontavi var internetten almıştım. Bitkisel tavsiye ederim. Düzenli kullanmak lazım. Birde üzüm çekirdeği tozunu bala karıştır. sabah akşam ye 1 kaşık. Muz çok tüket. Akşam saatleri çok zorla mideni :34:

canım sen 8 kiloyu bu ürün sayesinde mi aldın?ne kadar süre zarfında?bir de üzüm çekrdeği tozu ile kara üzüm çekrdeği farklı şeyler heralde??

kızlaaaaarrrrrr bugun gittim herbalife ofisine randevum vardı. vücut analizi yaptılar tabi oranlar yerlerde sürünüyorr :5: ve oradaki bi arkadaş kullandığı ürünler sonucunda formda bi görüntüye kavuşmuş. yani o da bi zmanlar kürdan gibiymiş :2: bende şimdilik harçlıktan biriktirdiğim kadarıyla shake aldım.. sabırsızlıkla denedim hafiften bi kıpraşma var içimde buzdolabına karşı :9:

arkadaşlar çok komik ama bu hayattaki en büyük derdim kilo alamamak.anladım ki artık takıntı haline getirdim ben bu olayı.özgüvenimi yerle bir etti.dans kursuna mı katılcam olmaz zayıfım herkes bana bakar aayy ne kadar zayıf der,okulda sunum mu yapıcam yapamam herkes zayflığıma bakar,yolda yürürken biri mi bakıyo kesin ne kadar zayıf diye düşünüyodur....
çok mutsuzum çok.zayıf değil aşırı zayıfım.pantolonlar olmuyo bana kat kat giyiniyorum yaz kış düşünebiliyomusunuz:(çünkü utanıyorum zayıflığımdan.20 yaşındaki bi genç kız havası olmadğından hala liseli ergen kızlar gibi durduğumdan.
yeni üye oldum siteye belki yardımlarınız olur diye direk bu topiği actım.
internetten biriyle tanıştım 2 ay sonra görüşücez.sırf zayıflığımdan beni begenmiceni düşünyorum.yüz olarak zaten gördü ama fiziken görmedi.çok endişeliyim bu konuda 2 ay icinde şöyle 8-9 kilo alabilmeyi o kadar isterdim ki...ama mucize gibi bişey olurdu bu benim icin imkansız:(
şuan kelimelere dökebildiğim mutsuzluğum ancak sizin kendinizce gördüğünüz kadar bi de içimi bilseniz...
2 ayda mümkün olabilir mi?hayatimdaki en büyük hayalimi gercekleştirebilirmiyim dersnz.ben de mini etekler giyip salına salına yürüyebilirmiyim.kendime güvenimin yerine gelmesi ihtimali var mı:(:59:

canım sen aynen beni anlatmıssın benim boyum kilom ne yazmıssan bende senin yasındayken yani 19 yasıma kadar 42 kiloydum ne giysen yakısmıyor insanların bide sözleri var yok iskeletor yok cılız yok bilmemne bende çok kafama takardım ama senın gibi kilo alamazdım 20 yasında evlendim 1 yıl yine aynı kiloda kaldım sonra iştahım çok açıldı sürekli yedim sürekli patates kızartıp üstüne bol bol mayonez sık ketcap dök ekmekle ye kola çok kilo aldırıyor bu kuru yemişler varya onlar mesela ceviz fındık sonra evde ne yemek olursa tıkın herşeyden ağzına azar arar at sonra kilo alamıyorum deme 1-2 ay içinde belli oluyor hergün tartılıpta kafanı yorma ne bulsan yesonra kilo almaya baslayınca kendi kendine yiyeceksin sonra yemeğin ne kada güzel bişey olduğu fark edeceksin senın kilondayken ben 53 e çıktım sonrada şimdi 65 im:):):):)beni görenler dilden dile konuusyor güzelliğimi herşeyimi kadına benzedim herkes imerniyor bana iyice güzelleştim bir gram et bin kusuru örter demişler ya canım sen bol bol yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

he yemem yiyemem diyorsan bunlara katlanıcaksın :56:

Back