- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 35
- Konu Sahibi Latinachica
Merhaba canım. yazışmaların tamamını okuyamadım ama bu yazdıkların üzerinden birşeyler söylemek istedim. senin şu cümlelerde bahsettiğin herşeyi ben yaşadım ben düşündüm. tüm bunlar ileride kendine güvensiz, pasif biri olmana sebep olabilir. çünkü aynı yollardan geçtim. biriyle buluşmaya kalksam buluşamazdım. topluluk önünde konuşmaktan çekinirdim. artık aynaya bakmaktan bıkmıştım.böyle yapma . hemen çare ara kendine . hemen şimdi hem de .
ileride iş hayatını ve evlilik hayatını zor duruma düşürürsün.
ben nasıl aştım peki?
lisede 38 kiloydum düşünebiliyor musun ? üniversitede spora başladım. bacaklarım kaslandı ve hem daha güzel bir şekil aldı hem de daha kalın görünmeye başladı bir yandan snickers yedim. (iştah açıcı aldığımda günce rahat 3 tane yiyordum)akşamları tahin pekmez ekmek bandırdım.
şimdi yine zayıfım ama insanlar eskisi gibi o lafları söylemiyor. 1,58 boyum ve 47 kilom. daha derli toplu görünüyorum şuan. ama yine de yeterli değil.
sonuç olarak kendini küçümseme ve hemen yöntemlere başla. iştahın ne bilmiyorum ama site içinde bahsedilen şuruptan al. p.....n
iştahın açıldı mı bu dedikleerimi yapabilirsin.
mrb teşekkür ediyorum mesajın için öncelikle.işte insan aynı şeyleri yaşayınca daha güçlü empati yapabiliyor.sen de benim yaşadıklarımı yaşadığın için çok doğru saptamalarda bulunmuşsun.gerçekten öyle kendime güvensiz,yer yer pasif biri olmama neden oldu.dedim ya utanıyorum.
aynen söylediğin gibi ilerideki yaşamımı da kötü etkilicek biliyorum bunun için biran önce bişeyler yapmalıyım.başladım hatta 1 haftadır daha çok yemeye çalışıyorum.iştahım yok ama zorluyorum kendimi.açıkçası doğal yöntemlerle almaktan yanayım.
senin kilon bence gayet iyi boyuna göre sen emeline ulaşmışsın bence daha sorun etme darısı benim başıma inş