- Konu Sahibi Latinachica
her yere aynı şeyi kopyalamış durmuş amacı farklı belliki.ilgi çekmeye falan çalışıyo galiba aklınca.bırakın ilgilenmeyin kaç kez sormuş herkes aynı soruları ama cevap yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
167 boyum.aslında hic tartılmam nefret ediyorum en son 44 tüm şuan 42 kadar düşmüş olabilirim okul dönemleri iyice zayıflıyorum cünkü
arkadaşlar çok komik ama bu hayattaki en büyük derdim kilo alamamak.anladım ki artık takıntı haline getirdim ben bu olayı.özgüvenimi yerle bir etti.dans kursuna mı katılcam olmaz zayıfım herkes bana bakar aayy ne kadar zayıf der,okulda sunum mu yapıcam yapamam herkes zayflığıma bakar,yolda yürürken biri mi bakıyo kesin ne kadar zayıf diye düşünüyodur....
çok mutsuzum çok.zayıf değil aşırı zayıfım.pantolonlar olmuyo bana kat kat giyiniyorum yaz kış düşünebiliyomusunuzçünkü utanıyorum zayıflığımdan.20 yaşındaki bi genç kız havası olmadğından hala liseli ergen kızlar gibi durduğumdan.
yeni üye oldum siteye belki yardımlarınız olur diye direk bu topiği actım.
internetten biriyle tanıştım 2 ay sonra görüşücez.sırf zayıflığımdan beni begenmiceni düşünyorum.yüz olarak zaten gördü ama fiziken görmedi.çok endişeliyim bu konuda 2 ay icinde şöyle 8-9 kilo alabilmeyi o kadar isterdim ki...ama mucize gibi bişey olurdu bu benim icin imkansız
şuan kelimelere dökebildiğim mutsuzluğum ancak sizin kendinizce gördüğünüz kadar bi de içimi bilseniz...
2 ayda mümkün olabilir mi?hayatimdaki en büyük hayalimi gercekleştirebilirmiyim dersnz.ben de mini etekler giyip salına salına yürüyebilirmiyim.kendime güvenimin yerine gelmesi ihtimali var mı
özelden mesaj atıcam canım sana mesaj kutunu kontrol et
öyle şeyler yazmışsın ki benim ruh halimi kimse anlayamaz diyodum,sen de aynısın zayıflığımdan utandığım için skağa bile çıkamaz oldum,yaz geliyo ve kara kara düşünüyorum.Kışın kat kat giyinip çirkin vücudumu kapatıyodum,yazın ince kollar ince backlar ortaya çıkacak.Kot almaya bile gidemiyorum,pantolonun altındaki kat kat taytlar belli olacak diye.Bi sevgilim vardı farklı şehirden,görüşmeyi erteleyip durdum sırf beni görüp soğuyacak diye,yüzümü biliyodu ama yanyana olmamştık,sonunda benden ayrıldı görüşmüyoruz diye.Resmen hayatım mahvoldu,moralim bozuk olunca iyice iştahım kapanır,iskeletim şu anda.1.59 boy,40 kilo.İşe giricem bu nedenle giremiyorum,çevremdekilerin kilo alsan iyi olur demesindden bıktım.Depresyondayım.Kilo alırsan bana da yaz
bende 23 yaşındaym boyum 1.63 kilom 46 ama 18-20 arası flan sanıyo çoğu kişi beni üstelik zayf olmamdan dolayı göğüslerimde çok küçük bi düğün olsa vücuduma göre elbise bulamıyorum çuval gibi oluyo elbiselerc
disi_kartal_33, heryerden senin mesajlarını buldum sana ulaşmaya çalısıyorum beni en iyi sen anlarsın.cevap bekliyorum senden ilacın adını verirmisin lütfen
hepinize ayrı ayrı cvp yazmak istiyorum.ah morgana ahhh dertler bakımından aynıyız sanırım.fırsatımız olsa da karşılıklı dertleşebilsek keşke.artık yaz kış kat kat giyine giyine uzman oldum saklama konusunda.bu bizlerin küçük ama bi o kadar da büyük bi sırrı.ama ne yaparsan yap hep rahatsız oluyosun.böyle sayfalarca anlatabilirim neler yaşayıp hissettiğimi.dedim ya takıntı haline gelmiş bu zayflık.sevgili meselesi de hemen hemen aynı sanırım.bugün cocugun teki kaç kilosun bileklerin ne kadar ince diyo.ben nasıl buluşuym bu cocukla.o kadar istememe rağmen böyle cekinerek kendime güvenmeyerek nasıl gidiym yanına.bana hergün depresyon
öyle düşünme ya bende 42 kiloyum 1.63'de boy her görenin ay ne kadar zayıfsın daha da mı zayıfladın bilmem ne demelerinden bunaldım ama gülüp geçiyorum kendimi böyle seviyorum evet biraz kilo almak isterim tabi ama iştahım açık değil benimde hemen doyuyorum kendimi böyle kabul ettim bakalım ilerde alırız belki
BİR İNSANIN KİLO ALABILECEGI SAATLERDEN BIRI GECEDIR GECE KALK TATLI YE KOLA İÇ YANI MIDEN HİÇ BOŞ BIRAKMA BNDE ÇOK ZAYIFTIM 53 FLNDM ŞİMDİ 70 KİLOYUM YANI DŞUN ŞİMDİDE ZAYIFLAMAK İÇİN CAN ATIYORUM :d
Canım sorununu doktorda söylemiş.Yemek yemekten başka çaren yok bol bol ye.ekmek ye börek ye pasta ye mantı ye