- Konu Sahibi Latinachica
ben anormalim galiba dediğin gbi gece yemek yiyip yatıyorum ama tam tersine 46 kiloya düştm
metobalizman çok hızlıdır ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben anormalim galiba dediğin gbi gece yemek yiyip yatıyorum ama tam tersine 46 kiloya düştm
metobalizman çok hızlıdır ....
çokta hareketli değilim ama nasıl hızlandı anlamadım
kıyamam yaa
yalnız değilsin inan..ben yıllardır doğal yollardan sağlıklı olarak almak istiyorum bunun en doğalıda öğünlerimi düzenli yemek vs ama yapamıyorum olmuyor ,midem almıyor alamıyor,ağzımda lokmalar büyüyor resmen.okadar kafama takıp üzüldüğüm anlar oldu ki ,insanlar zaten cabası.. ama inan artık çabalamıyorum,gücüm kalmadı..168.boyundayım ve 46-47 arasındayım6 yıldır da bu böyle..ben doğum yaptıktan sonra bu illete tutuldum,alışılmışın dışında bir durum bu ,hamilelik sonrası bayan hamilelik etkisi ile kilo alır,evet aldım(15kg) ama 2 ay içinde eski kilomda idim.evlenmeden evvel 56 kg lara çıkmışlığım var ama rutin 50 -52 arası idi ve bana yetiyordu mutlu idim..kiloyu sevmiyorum ama yeteri kadarda kilom olabilmeli tabii.. yaşımda küçük değil,bana evlen alırsın ,doğum yap alırsın derlerdi, sonra 30 unu geç alırsın dediler ama nafile.. artık çok takılmıyorum ,barıştım kendimle eskiye kıyasla ama elbette alsam hiç fena olmaz 50 kg görsem ,dans edicem havalara uçacağım o denli bir mucize olacak benim için.. bal ,pekmez,kuruyemiş bunları düzenli tüketsek üstüne bir süt belki 1 ayda 2 kg cık alırız,ama onun içinde istikrarlı olmak gerek ..bu arada ben sigara kullanıyorum (en büyük etkenimde bu bana göre)
ve kola tiryakisiyim sigarayı bırakabilsem ,alabileceğimi umut ediyorum.şu hayatımda hiç bir şeyin karşısında bu kadar aciz kalmadım ben ,bu yüzden kendimden utanıyor ve kızıyorum..
umarım herşey gönlünce olsun..
en kötüsü benim kalhvaltı alışkanlığımda yok ve yapamıyorum genel olarak...bende sigara kullanıyorum. düzenli olarak yemeye çalışıyorum bende hatta günde 4-5 öğün yiyorum ama son zamanlar çok midem bulanıyo yemek yerken ağırlık çöküyo üstüme uykum geliyo
benimle aynı durumda olan insanları görmek rahatlttı,tek ben böyleyim sanıyodum
emin ol tek sen değilsin. hatta bazı insanları gördükçe kendimi kilolu bile görüyorum. tek güzel yanı kimse yaşına inanmıyo
sen en azından evlisin,ben bu gidişle evlenemicem de:) çünkü hala çocuk gibiyim,13 yaşındaki çocuklar benden daha büyük duruyor,11 yaşındaki yeğenimle aynı kilodayız,dşün artık
bende bıktım bu laflardan ayy ne zayıfsın kemiklerin sayılıo kaburgaların çıkmış vs vs hiç takmıyorum artık vallahi 47 ,48 dim hep doğum yaptım hemen verdim hiç kilo kalmadı ama dedimya artık hiçç umursmaıyorum üstüne düşünce daha çok zayıflıyodum şimdi 50 kilo oldum bende tavsiyede bulunayım madem eşim eti çok sever ben mızmızlık eder yemezdim artık daha çok et yiyorum kahvaltı mutlaka yapıyorum hatta arkadaşlarımı çağarıyorum kahvaltıya yada ben onlara gidiyorum çokokrem li ekmek hem gece hemde sabah yarım ekmek yiyorum yanında 4 bardak şekerli çay bide
işin tuhaf tarafı yemek yemek bana yaramıyo dün gece 1 de kendime börek yaptım yedim yattım. ben dece 2 lerde kısır yaptığımı bile bilirim. diyorum ya başkası benim kadar yese 150 kilo olur
psikolojik sorunların varsa kilo almanı etkiliyo olabilir canım psikolağa da görünebilirsin
psikolojik sorunlarım yok allaha şükür. anneme çekmişim. annemde 3 çocuktan sonra 45 kiloymuş evlendiğinde 42 genler yapacak bişey yok. gerçi ben halimden memnunum ama laflar insanın sinirlerini bozuyo. en güzel yanı istediğin kıyafeti indirimden alabiliyorsun çümkü memleketimizde 36 beden pek yok :)